Edremit'te Kapalı Otopark Çöktü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Edremit'te Kapalı Otopark Çöktü

Edremit\'te Kapalı Otopark Çöktü
26.11.2013 20:48  Güncelleme: 20:55

Kuvvetli yağışın iki gündür etkili olduğu Balıkesir'in Edremit ilçesinde, kullanılmayan bir alışveriş merkezinin kapalı otoparkı çöktü.

Kuvvetli yağışın iki gündür etkili olduğu Balıkesir'in Edremit ilçesinde, kullanılmayan bir alışveriş merkezinin (AVM) kapalı otoparkı çöktü. Binanın önündeki kaldırımda da büyük yarık oluştu. Ekipler, olay sırasında kaldırımda yürüyen ve göçük altında kalan olup olmadığını araştırıyor.

Alınan bilgiye göre, Akçay Caddesi'nde bulunan ve bir süredir boş duran İda Park AVM'nin önündeki, zemin altı otoparkta çökme meydana geldi.

Ayrıca AVM'nin önündeki kaldırımda yaklaşık 8 metreye 100 metre büyüklüğünde yarık oluştu. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, caddeyi trafiğe kapattı.

İtfaiye ekipleri, olay sırasında kaldırımda yürüyen ve göçük altında kalan olup olmadığını araştırırken, binanın yıkılma tehlikesine karşı önlemler aldı.

Ekipler, çökmeye iki gündür etkili olan yağışların yol açtığını belirtti.

-yağış

-otopark

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Edremit'te Kapalı Otopark Çöktü - Son Dakika


Advertisement