'Efsunlu Şehir' sergisi Üsküdar'da sanatseverlere kapılarını açtı - Son Dakika
Kültür Sanat

'Efsunlu Şehir' sergisi Üsküdar'da sanatseverlere kapılarını açtı

Fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar'ın 'Efsunlu Şehir' sergisi, Üsküdar'da sanatseverlere kapılarını açtı. Sergide, İstanbul'un son 70 yılına yolculuk yapabileceğiniz 80'e yakın eser yer alıyor. Sergi, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Sanatçı İzzet Keribar tarafından açıldı. Sergi, sanatçının 1950'li yıllardan günümüze kadar çektiği siyah beyaz ve renkli Üsküdar fotoğraflarını içeriyor. Sergi, 24 Ağustos tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak.

07.07.2023 09:46

'Efsunlu Şehir' sergisi Üsküdar'da sanatseverlere kapılarını açtı

Başkan Hilmi Türkmen: " İstanbul'un son 70 yılına yolculuk var"

İSTANBUL - Fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar'ın 'Efsunlu Şehir' sergisi, Üsküdar'da sanatseverlere kapılarını açtı. 80'e yakın eserin yer aldığı serginin açılışını Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Sanatçı İzzet Keribar yaptı.

Fotoğraf Sanatçısı İzzet Keribar'ın İstanbul'un farklı anlarını fotoğrafladığı 'Efsunlu Şehir' sergisi, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve çok sayıda davetlinin katıldığı törenle Nevmekan Sahil Galeri'de açıldı. Sergi, sanatçının 1950'li yıllarda fotoğraflamaya başladığı siyah beyaz İstanbul'dan renkli Üsküdar fotoğraflarına kadar özel bir seçkiyle sunuldu. Açılış kurdelesini kesen Başkan Hilmi Türkmen, Keribar'a hediyelerini takdim etti. 1952 yılından bu yana fotoğraflanan eserlerin yer aldığı sergi 24 Ağustos'a kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

"Fotoğrafların hem sanatla ilgili hem de tarihi yönü var"

Serginin açılışını gerçekleştiren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, " Burada İstanbul'un son 70 yılına yolculuk var. Vatandaşlarımızı bu sergiye bekliyoruz. Birbirinden güzel eserler var. Bu sergide, İzzet Ustamızın 80'e yakın özel fotoğrafı var. Fotoğrafların hem sanatla ilgili hem de tarihi yönü var" dedi.

\'Efsunlu Şehir\' sergisi Üsküdar\'da sanatseverlere kapılarını açtı
Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat 'Efsunlu Şehir' sergisi Üsküdar'da sanatseverlere kapılarını açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement