Enbe Orkestrası&ayşegül Aldinç - Son Dakika
Kültür Sanat

Enbe Orkestrası&ayşegül Aldinç

Enbe Orkestrası&ayşegül Aldinç

İlk kez Akasya Kültür Sanat'ta!

19.09.2016 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk kez Akasya Kültür Sanat'ta! Enbe Orkestrası'nın konuğu muhteşem sesiyle Ayşegül Aldinç.

Barry White, Richard Clayderman, Placido Domingo, Luciano Pavarotti, Monica Molina, Jose Fellicano, Gloria Gaynor, Patrizio Buanne, Stas Mihailov, Allessandro Safina gibi dünya yıldızları ile yurt içi ve yurt dışında konserler veren ENBE Orkestrası, dünya müziklerinden beslenen geniş müzik yelpazesiyle ve konuk sanatçılarla Akasya Kültür Sanat'ta müzikseverlerin karşısında olacak.

Ayşegül Aldinç'in sanat kariyeri ilk olarak 1981'de, İrlanda'da yapılan Eurovision Şarkı Yarışması'na Modern Folk Üçlüsü ile katılıp, bir Ali Kocatepe bestesi olan "Dönme Dolap" isimli şarkıyı seslendirmesi ile başladı. 1988 yılında ilk albümü "Ve Ayşegül Aldinç" ile profesyonel müzik hayatına geçiş yaptı. 1991 yılında "Benden Söylemesi" isimli albümü, 1993'te de Onno Tunç'un müzik yönetmenliğini yaptığı "Alev Alev" albümü yayımlandı.

1996'da çıkan "Söze Ne Hacet" isimli albüm "Alimallah", "Beni Hatırla", "Anladım Ben Seni" gibi şarkılarla unutulmaz oldu. 2015'in nisan ayında, sözü ve müziği Mabel Matiz'e ait olan "Bir Tek Gördüğüm" single çalışması dijital ortamlarda yayımlandı. "Sahibinin Sesi" konseptiyle çıkan " Sek'iz" isimli yeni albümü müzik marketlerde yerini başarıyla aldı.

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Enbe Orkestrası&ayşegül Aldinç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement