!f'te Bugün Suriyeli Sinemacılar Buluşuyor - Son Dakika
Kültür Sanat

!f'te Bugün Suriyeli Sinemacılar Buluşuyor

!f\'te Bugün Suriyeli Sinemacılar Buluşuyor

14. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nde bugün, !f&YapımLab'in kazananları Yapım Atölyesi'nde buluşuyor.

19.02.2015 15:28  Güncelleme: 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Christmas, Again/Yine Noel'in yönetmeni Kentucker Audley, Mardan'ın yönetmeni Batin Ghobadi, Tarlabaşı and Me/Tarlabaşı ve Ben'in yönetmenleri Marianna Francese ve Jaad Gaillet, The Amina Profile/Amina Profili'nin yapımcısı Isabella Couture, Our Terrible Country/Bizim Dehşet Dolu Ülkemiz'in yönetmenleri Mohamed Ali Atassi, Ziad Homsi ve yapımcısı Yassin Al-Haj Saleh, I am Michael/Ben, Michael'ın yönetmeni Justin Kelly, salonda olacak ve seyircilerin sorularını yanıtlayacaklar.

Günün en önemli buluşmalarından biri de SALT Beyoğlu'nda gerçekleşecek. Gümüş Suyu: Suriye Otoportresi, Bizim Dehşet Dolu Ülkemiz'in yönetmenleri Ossama Mohammed ve Wiam Simav Bedirxan ile Ruh İşgali'nin yönetmenleri Mohamed Ali Atassi ve Ziad Homsi bir araya geliyor ve Suriye'de sinema yapma deneyimlerini !f'çilerle paylaşıyor. Savaş ve Direniş Zamanında Sinema Yapmak başlıklı söyleşi 17:00'de başlıyor!

!f'te yarın, Life is Sacred/Yaşam Kutsaldır'ın yönetmeni Andreas Dalsgaard, Toz Ruhu'nun yönetmeni Nesimi Yetik, Our Atlantis/Bizim Atlantisimiz'in yönetmeni Arthur Sukiasyan, The Vanquishing Witch of Baba Yaga/Büyücü Baba Yaga'nın Yok Oluşu'nun yönetmeni Jessica Oreck, The Yes Men Are Revolting/Yes Men İsyanda'nın yönetmenleri Laura Nix, Andy Bichlbaum ve Mark Bonanno gösterimden sonra seyircilerin sorularını yanıtlayacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat !f'te Bugün Suriyeli Sinemacılar Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement