GAPGENÇ Festivaline Ünlü Akını - Son Dakika
Kültür Sanat

GAPGENÇ Festivaline Ünlü Akını

GAPGENÇ Festivaline Ünlü Akını

GAPGENÇ festivaline katılacak olan ünlü ses sanatçıların isimleri belli oldu.

12.03.2012 10:56

Sodes projesi kapsamında Gap Bölge İdaresi Gençlik Evleri tarafından 4-7 Mayıs tarihleri arasında Siirt'te gerçekleştirilecek olan gençlik festivaline ünlü ses sanatçıları konserler verecek.

Mardin, Batman ve Gaziantep'ten sonra Gapgenç Festivalinin şimdi ki durağı Siirt. Mayıs ayında 81 İl, 40 Ülkeden Katılım Sağlanacağı ve bu gençlerin Siirt'te "Küresel Vatandaşlık" temasıyla bir araya gelip atölye çalışmaları, Kültür Sanat Etkinlikleri, STK Fuarı, Tiyatro ve Konserler düzenleyerek Gençliğin sesini Dünyaya duyuracaklar.

Gençlik Festivalinde amatör grupların yanı sıra sahne alacak ünlü sanatçıların isimleri ise şöyle; Emre Aydın, Şevval Sam, Karmeta, Pinhani, Triana Park ve Güneşe Doğru.

Siirt Gençlik Kültür Evi İl Asistanı İdris Tan yaptığı yazılı açıklama şunları söyledi; 'Bu yıl "Küresel Vatandaşlık" teması ile sodes projesi kapsamında gerçekleştireceğimiz konserler için Emre Aydın, Şevval Sam, Pinhani, Karmeta, Triana Park, Güneşe Doğru gibi isimlerle kesin olarak anlaşmış durumdayız. Asıl amacı eğlence olmayan festivalimize ayrıca Nasuh Mahruki, Mehmet Altan ve Şahin Alpay gibi isimlerde panelist olarak katılacaklardır. Bunlar dışında Atölye çalışmaları, Kültür Sanat Etkinlikleri ve STK Fuarı gibi çalışmalarla gençliğin ortak bir payda da dolu dolu 3 gün geçireceğine inanıyor ve herkesi bu festivale davet ediyorum.'dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat GAPGENÇ Festivaline Ünlü Akını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement