Ghetto'da Mart Ayı Hızlı Geçiyor! - Son Dakika
Kültür Sanat

Ghetto'da Mart Ayı Hızlı Geçiyor!

Ghetto\'da Mart Ayı Hızlı Geçiyor!

İstanbul gece hayatının vazgeçilmez adreslerinden Ghetto, sahnesinde bakalım bu hafta kimleri ağırlıyor?

13.03.2012 13:30

Etkinlik: Remoov Sunar: Men With a Plan LP Lansman Gecesi/ Astronot & goodgame

Tarih: 14 Mart çarşamba

Kapı Açılış: 20: 30

Konser: 21: 30

ücret: 20 TL - 15 TL (öğrenci)

Remoov Sunar: Men With a Plan LP Lansman Gecesi/Astronot & goodgame

Rocktronica ve minimal tekno ögelerini müziğine yansıtan Men With a Plan, ikinci klipleri "Singles & Remixes" in lansman konseri için 14 Mart' ta GHETTO' da. İstanbul müzik sahnesinin bağımsız plak şirketlerinden Remoov Records gecesine dönüşecek bu lansmanda "Men With a Plan" e Astronot ve goodgame eşlik edecek.

"Yeni seslere kulak verin" serisi kapsamında gerçekleşecek olan bu gecede İstanbul'un alttan gelen sesleri GHETTO' yu kuşatacak.

Men With A Plan

2006 yılında Men with a Plan'i kuran İlker çiftçi ve Can çakmakçı günümüze kadar etkilendikleri ve beslendikleri unsurları müziklerine taşıdı ve 2010 yılında da ilk albümlerinin çalışmalarına başladı.

Grup Ocak 2011 tarihinde, Alman- Kanada teknosuna karşı bağlılıklarını ve melodramatik imgelerle dolu synth-rock kimliklerini ortaya koydukları "Batteries Not Included" albümünü Remoov etiketiyle çıkardı. çok kısa sürede büyük bir kitlenin ilgisini çeken ikili, Cumhuriyet, Hürriyet, Sound Magazine gibi yazılı mecralarda yer almalarının yanı sıra, Beatport sitesinde

"top-seller" unvanını elde etti.

Men With A Plan, önceki albümlerindeki şarkılara yerli ve yabancı müzisyenler tarafından yapılan remix' lerle yeni parçalarını topladıkları "Singles & Remixes" lp' sinin lansmanıyla 14 Mart gecesi GHETTO sahnesinde.

Astronot (live)

Yolları, 2006'da düzenlenen Miller Music Factory yarışmasında kesişen Murat Karhan ve Timuray ünlü "Astronot" adı altında müzikal çalışmalarına 2010 yılında başladı. Kısa süre önce Remoov ailesine katılan grubun çalışmaları son sürat devam ediyor.

goodgame (live)

goodgame, 2000'lerin başından beri müzik yapan Gönenç Giray'ın projelerinden biri. 90'lı yılların rock ve trip-hop ilhamını sinematik akorlar ve keskin ritimlerle birleştiren goodgame GHETTO' da kendi şarkılarından oluşan bir performans sergileyecek. Miller Music Factory' den iki ödül alan goodgame aynı zamanda bir çok elektronik müzisyenin canlı performans teknoloji danışmanı.

Etkinlik: Ambulans

Tarih: 15 Mart Perşembe

Kapı Açılış: 20: 30

Konser: 21: 30

ücret: 20 TL - 15 TL (öğrenci)

AMBULANS

Lise yıllarında tanışan beş müzisyen arkadaş, seneler sonra bir araya gelerek 2010 yılının Haziran ayında AMBULANS grubunu oluşturdu. Grup kısa sürede kendi şarkılarını yazmaya başladı ve S&N Publishing Stüyosu' nda albümün geri kalan kayıtlarını tamamladı. Albüm, Şubat ayında Pasaj Müzik etiketiyle raflardaki yerini aldı.

Etkinlik: ünlü

Tarih: 16 Mart Cuma

Kapı Açılış: 21: 30

Konser: 22: 30

ücret: 40 TL - 35 TL (öğrenci)

ünlü

1996 yılında çıkardıkları "Son Defa" albümü ile isimleri bir daha hiç unutturmayacak şekilde hafızalara kazınan ünlü, "Rüya" gibi orijinal bir şarkıyla olduğu kadar, "Estarabim" ve "Derule" gibi marjinal yorumlamalarla da dinleyenlerin dikkatleri üzerine çekerek kült mertebesine ulaştı. Grup, 1998 yılında yayınladığı albümü "O ve Z Hikayesi" yine grubun değişmeyen farklı sound'uyla yabancı basında da övgüyle yer aldı.

Müziklerinde Anadolu Rock ve oryantal etkiler taşıyan ünlü, uzun bir aradan sonra yeni bir albüm ile karşımıza çıkıyor ve albümün lansman konseri için GHETTO'ya geliyor.

Rumi adını taşıyan yeni ünlü albümünde bambaşka bir müzikal altyapı ile progressive rock ögeleri ve her zaman başarıyla şarkılarında harmanladığı oryantal ezgileri hissetmek mümkün.

ünlü, 16 Mart Cuma akşamı uzun bir aradan sonra özleyenleri için GHETTO sahnesinde.

Etkinlik: Can Gox & Gülce Duru

Tarih: 17 Mart Cumartesi

Kapı Açılış: 21: 30

Warm Up: GHETTO Session

Konser: 22: 30

ücret: 25 TL

St. Patrick Günü Kutlaması: Can Gox & Gülce Duru

Kaybedenler Kulübü filminin müzikleriyle bilinen Can Gox & Gülce Duru, Guinness'in katkılarıyla yeşil ve eğlencenin simgesi olan İrlanda St. Patrick gününe özel olarak GHETTO sahnesinde olacak.

Yılın en eğlenceli ve arkadaş canlısı gününün tadını Guinness eşliğinde GHETTO' da çıkarmaya hazır olun. Unutmayın, bu günde üç yapraklı yonca bulmak, yeşil kıyafetler giymek ve "Blarney" taşını öpmek uğur getirir.

Can Gox

Can Gox şarkı söylemeye 16 yaşında başladı. Bilgi üniversitesi'ndeki eğitimi boyunca Randy Esen, Nükhet Ruacan, Ali Perret, Aydın Esen, Mike Wilkins, L. Butch Morris, Neşet Ruacan gibi değerli müzisyenlerden öğrendiklerini, sahne performansına yansıtmayı müzikal felsefe edinen Can Gox, 2000 yılında kurulan Blues-Mobil ile yola çıktı ve kalbi, ruhu, nefesiyle şarkılarını dinleyicilerine ulaştırmaya devam ediyor.

Gülce Duru

Janis Joplin, Etta James, Aretha Franklin, Big Mama Thornton, Tina Turner, Koko Taylor gibi blues ve soul diva' larından etkilenerek şarkı söylemeye başlayan Gülce Duru, 2005 yılında Direc-t grubunun solisti Bilge Kösebalaban' la seslendirdiği "Anything I've Done" ile VH1- Song of the Year yarışmasında Aralık ayı finalisti oldu. Duru bu aralar, Kaybedenler Kulübü Film Müzikleri projesinde birlikte çalıştığı Can Gox ve Erdem Tarabuş' la birlikte yeni albümünün hazırlık sürecinde.

GHETTO

Adres: Kamer Hatun Cad. No: 10 34440 Beyoğlu, İstanbul

Tel: 212 251 75 01

Web: www.ghettoist.net

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kültür Sanat Ghetto'da Mart Ayı Hızlı Geçiyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement