Güneri Civaoğlu İle Hayatımı Değiştiren Şarkılar Gecesi - Son Dakika
Kültür Sanat

Güneri Civaoğlu İle Hayatımı Değiştiren Şarkılar Gecesi

Güneri Civaoğlu İle Hayatımı Değiştiren Şarkılar Gecesi

''Hayatımı Değiştiren Şarkılar" Adlı Konsept Gece, Bu Ay Deneyimli Gazeteci Güneri Civaoğlu'nu Ağırladı

29.05.2010 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin ilk Türkçe slow müzik radyosu JOYTÜRK ile Nişantaşı'nın en popüler mekanlarından Salomanje'nin düzenlediği "Hayatımı Değiştiren Şarkılar" adlı konsept gece, bu ay deneyimli gazeteci Güneri Civaoğlu'nu ağırladı.

Hayatımı Değiştiren Şarkılar" gecesi, Güneri Civaoğlu'nun yaşamına damgasını vuran ve kendisine büyük anlam ifade eden şarkılardan "Kimler Geldi Kimler Geçti" ile başladı. Güneri Civaoğlu, geceye özel olarak belirlediği "Haykıracak Nefesim", "Sensiz Saadet Neymiş", "Huysuz ve Tatlı Kadın", "Sevemez Kimse Seni", "Bak Yeşil Yeşil", "Kırık Kalpler Durağı", "Nasıl Geçti Habersiz", "Öyle Sarhoş Olsam ki", "İkinci Bahar", "Yandım Yandım", "Ayrılmam", "Seni Versinler Ellere", "Sensiz Yıllarda", "Elveda Meyhaneci" ve "Gel Gel Sarışınım" gibi şarkılar çalınırken, anılarını da paylaştı.

Geceye katılanlardan Azeri Türkücü Melza Burcu İnce, Güneri Civaoğlu'nun isteği üzerine "Odam Kireç Tutmuyor", "Bir Şarkısın Sen", "Etek Sarı Sen Etekten Sarısın" gibi parçaları seslendirdi. Ayrıca; "Ah İstanbul", "Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler", "Aziz Dostum" ve "Her Gün Seni Düşünür Her An Seni Anarım" gibi şarkılarda ise Azeri Türkücüye Güneri Civaoğlu da eşlik etti.

Yakın dostlarının Güneri Civaoğlu'nu yalnız bırakmadığı geceye Ertuğrul Özkök, İclal Aydın, Sedat Ergin, Elif Dağdeviren, Kanat Atkaya, Pelin Batu, Melza Burcu İnce, Seren Akıska, İkiz Sopranolar Didem ile Sinem Balık ve Asuman Dabak gibi isimler de katıldı. Kendisi kadar katılanların da eğlendiği gece yoğun ilgi gördü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Güneri Civaoğlu İle Hayatımı Değiştiren Şarkılar Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement