"Herkes Farklı, Herkes Eşit" - Son Dakika
Kültür Sanat

"Herkes Farklı, Herkes Eşit"

"Herkes Farklı, Herkes Eşit"

Haymatlos, Haziran Ayında Sahnesini Pek Çok İyi Müzik Yapan Grup Sanatçıya Açıyor.

07.06.2010 14:24  Güncelleme: 17:07

Türkiye'de iyi müziğin öncü isimlerinden Bülent Ortaçgil 10 Haziran'da konser verecek. Ayrıca Kürtçe caz ve deneysel müziğin önemli ismi DODAN Project, Derin Kırmızı, Burhan &Erman Jazz Project, Serap Yağız - Suların Uğultusu, Serbest Radikaller,Luxus + Viva la Mama [Özel Defile& Performans]), Cümbüş Cemaat grupları çıkacak.

2009'un Ağustos ayından itibaren Beyoğlu'nda yeni bir mekan olarak faaliyet gösteren Haymatlos o günden bugüne pek çok farklı etkinliğe imza attı. Etkinliklerinin arasında, tiyatro gösterileri, canlı performanslar, konserler, atölye çalışmaları, özel geceler bulunuyor. Bu süre zarfında Haymatlos'ta, onlarca farklı grup ve müzisyen sahne aldı. Gevende, Bandista, Jülide Özçelik, Luxus, Göçebe Şarkılar, Dodan, Cavit Murtezaoğlu, Bajar, Marsis, Derin Kırmızı, Gadjo Romano, Sanem Diyici, Nena sahneye çıkan grup ve müzisyenlerin sadece bir kısmı.

Gerek duruşu, gerek gerçekleştirdiği etkinlikler itibarıyla, gerekse dinleyici/ izleyici kitlesi tarafından Beyoğlu'nda kolektif bir ruhun taşıyıcısı olmaya başladı. Müzikal kimliği bakımından dünyanın bütün seslerine açık, Haymatlos, yazın da etkinliklerini hızına hız katarak sürdürecek ve bunu da "herkes farklı herkes eşit" sloganıyla, sloganının arkasında durarak yapacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 'Herkes Farklı, Herkes Eşit' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement