İzmir'de Kültür Sanat - Son Dakika
Kültür Sanat

İzmir'de Kültür Sanat

Çeşme Belediyesince bu yıl 7'ncisi düzenlenen Alaçatı Ot Festivali, baharla birlikte ortaya çıkan Ege Bölgesi'ne özgü otları, gastronomi meraklılarıyla buluşturacak.

07.04.2016 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çeşme Belediyesince bu yıl 7'ncisi düzenlenen Alaçatı Ot Festivali, baharla birlikte ortaya çıkan Ege Bölgesi'ne özgü otları, gastronomi meraklılarıyla buluşturacak.

Yemek atölyeleri, söyleşiler, en fazla ot çeşidi toplama ve en güzel ot yemeği yarışmalarının düzenleneceği festival, bugünden itibaren pazar gününe kadar meraklılarını bekliyor.

Alternatif müziğin temsilcileri, cumartesi günü Kültürpark'ta düzenlenecek açık hava festivali "Epic Fair" de seyircisiyle buluşacak.

Apeiron Soundsystem, Selekta Technics, 123, Umut Kahya, Palmiyeler, Balina ve The Ringo Jets, gün boyu eski Kübana Gazinosu'nda sahne alacak.

İzmir Devlet Opera ve Balesi (İZDOB), bu hafta "Madama Butterfly" operası, "Sihirli Dünya" çocuk müzikali ve "Lüküs Hayat" operetini izleyiciyle buluşturacak.

İzmir Devlet Tiyatrosu ise "Ağaçlar Ayakta Ölür", "Lokomopüf" ve "Evet İstiyorum" adlı oyunları sahneleyecek.

34'üncü Uluslararası İzmir Tiyatro Günleri ile 10'uncu İzmir Uluslararası Kukla Günleri, cumartesi günü sona erecek.

AASSM

Şef Adrian Prabava yönetimindeki İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, Gustav Mahler'in "Senfoni No. 1" adlı eserini yarın akşam Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde (AASSM) seslendirecek.

Break dansın modern ve özgür ruhunu Anadolu danslarının ritmiyle harmanlayan Red Bull Anadolu Break, cumartesi günü sahne alacak.

Sanart Tango Ensemble, tango, vals, milonga parçalarından oluşan repertuarıyla salı günü akşamı dinleyicisinin karşısına çıkacak.

Şef Cem Mansur yönetimindeki Olten Filarmoni, flüt sanatçısı Jasmine Choi solistliğinde çarşamba günü akşamı müzikseverlerle buluşacak.

İzmir Rotary Kulübü'nün Altın Testi Seramik Yarışması sergisi ise 9 Nisan'a kadar gezilebilir.

"Bir sevdadır Tokat" adlı karma sergi, 4-13 Nisan'da Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi'nde izlenime açık kalacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat İzmir'de Kültür Sanat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement