Jameson Movıe Sounds 21 Ocak'ta Garajistanbul'da The Tarantınos İle Başlıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Jameson Movıe Sounds 21 Ocak'ta Garajistanbul'da The Tarantınos İle Başlıyor

Jameson Movıe Sounds 21 Ocak\'ta Garajistanbul\'da The Tarantınos İle 
Başlıyor

Jameson Irish Whiskey, Londra'nın yedi müzisyeninden oluşan The Tarantinos grubunu, müzik ve sinemaseverlerle 21 Ocak'ta garajistanbul'da bir araya getiriyor.

11.01.2012 21:26  Güncelleme: 21:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinema ve müziğe verdiği destekle her zaman dikkat çeken Jameson Irish Whiskey, "Jameson Movie Sounds Presents" konser serisinin ilk adımını ünlü yönetmen Tarantino'nun efsanevi filmlerinden ilham alan The Tarantinos ile başlatıyor.

The Tarantinos, ünlü yönetmenin Kill Bill, Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Jackie Brown, Dusk Til Dawn, Deathproof ve Inglorious Bastards gibi dünyaca tanınmış filmlerinin müziklerini başarı ile seslendiriyor.

Sahnede sadece film müziklerini seslendirmekle kalmayan grup, aynı zamanda filmlerden sesler, sahne canlandırmaları, koreografiler ve muhteşem kostümlerle izleyenleri büyülüyor.

The Tarantinos, İngiltere'den Rusya'ya, Almanya'dan İtalya'ya kadar pek çok Orta ve Doğu Avrupa ülkesinde başarılı sahne performansına imza attı. Konuk sanatçı olarak aralarında Limp Bizkit, Van Morrison, Pulp, The Prodigy'nin de bulunduğu pek çok sanatçı ile aynı sahneyi paylaşan grup; P!NK'in üç yüz bin kişinin katılımıyla gerçekleşen şimdiye kadar ki en büyük sahne şovunda yer aldı.

Jameson Irish Whiski'nin eşsiz kokteylleriyle tat katacağı bu muhteşem geceyi kaçırmamak için yerinizi şimdiden ayırtın… Biletler Biletix'te…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Jameson Movıe Sounds 21 Ocak'ta Garajistanbul'da The Tarantınos İle Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement