JUSTİN TİMBERLAKE SEVENLERE ÇİFT MÜJDE! - Son Dakika
Kültür Sanat

JUSTİN TİMBERLAKE SEVENLERE ÇİFT MÜJDE!

JUSTİN TİMBERLAKE SEVENLERE ÇİFT MÜJDE!

Ünlü yıldız Grammy Ödül Töreni'nde sahne alacak, ardından yeni albümünü tanıtacak.

05.02.2013 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

6 Grammy ödüllü dünyaca ünlü yıldız Justin Timberlake 10 Şubat Pazar günü gerçekleşecek olan 55. Grammy Ödül Töreni'nde sahne alacak!

Timberlake'in uzun bir aradan sonra ilk kez Grammy sahnesine çıkacağı bu tören ayrıca sanatçının 7 yıldan sonra yayınlayacağı yeni stüdyo albümünün hemen öncesindeki ilk televizyon performansına da ev sahipliği yapacak.

BEKLENEN ALBÜM 10 ŞUBATTA

Sanatçının yeni albümü için 10 Şubat'ta da Los Angeles - Staples Center'da da ayrı bir prömiyer yapılacak.

Justin Timberlake geçtiğimiz günlerde yayınladığı yeni single'ı "Suit & Tie feat Jay Z" ile yeni albümü "The 20/20 Experience"ı müjdelemişti! Timberlake hayranları bu şarkıyı resmi videosunun yayınlanmasından hemen önce, şık görüntüleriyle dikkat çeken özel videosu ile http://www.youtube.com/justintimberlake adresinden dinleyebilirler ve izleyebilirler.

iTUNES SİNGLE LİSTELERİNDE BİR NUMARA

Türkiye dahil tam 31 ülkenin iTunes single listesinde #1. sıraya ve 54 ülkede ise ilk 10'a yerleşen "Suit & Tie feat Jay Z", ilk haftasında 310,078 adetlik dijital single satışı ile Justin Timberlake'in pop kültürünün simgelerinden biri haline gelen "SexyBack" şarkısının ilk haftasındaki başarısını da geride bırakmıştı.

Justin Timberlake'in 19 Mart'ta yayınlanacak olan yeni albümünde yer alacak olan ve Justin Timberlake, Timbaland, Shawn Carter, Jerome "J-ROC" Harmon ve James Flauntleroy eşliğinde yazılan şarkının prodüktörlüğü ise yine Timbaland, Justin Timberlake ve Jerome "J-ROC" Harmon'a ait.

JUSTİN'İN ALBÜM STİLİSTİ TOM FORD

Justin Timberlake ve dahi modacı Tom Ford, Justin Timberlake'in "The 20/20 Experience" albümündeki tarzını yansıtacak bir stil çalışması için bir araya geldi. Albümün çıkış parçası "Suit & Tie"ın özel videosunda da Tom Ford imzalı bir takım elbise ile görülen Justin Timberlake için Tom Ford: "Justin'in stiline ve yeteneğine hayranım. Bu yaratıcı süreçte onunla birlikte çalışmak büyük bir zevk" diyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kültür Sanat JUSTİN TİMBERLAKE SEVENLERE ÇİFT MÜJDE! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement