Kapadokya Emıtt'te Tanıtılıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Kapadokya Emıtt'te Tanıtılıyor

Kapadokya bölgesi, İstanbul Beylikdüzü Fuar Merkezinde gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtılıyor.

29.01.2016 12:31

Kapadokya bölgesi, İstanbul Beylikdüzü Fuar Merkezinde gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtılıyor.

Fuara, başta Nevşehir Valiliği olmak üzere Göreme, Ürgüp, Uçhisar, Ortahisar, Kozaklı ve Avanos belediyeleri ile çok sayıda kamu kurum ve kuruluşu katılıyor. Nevşehir Valiliği ve belediyeler Kapadokya standı içerisinde kendilerine ayrılan alanlarda bölgelerini ve işletmelerini tanıtıyor. Stantta ayrıca KAPTİD, KAPHİB ve Ahiler Kalkınma Ajansı da yer alıyor.

Fuarı Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç ve Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan'da ziyaret etti.

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, EMITT geri dönüşü güçlü olan fuarlardan birisi olduğunu vurgulayarak, "Biz burada Kapadokya'yı tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. Her yıl düzenlenen bu fuara Kapadokya ve Göreme olarak katılıyoruz. Buradaki amaç, iç turizmle beraber, dış turizmin de içinde yer aldığı bir tanıtım yaparak bölgemize daha çok ziyaretçi çekmek. Bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Fuar, 31 Ocak Pazar günü sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Kapadokya Emıtt'te Tanıtılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement