Kaptan Cousteau: Derinliklere Yolculuk Filmi - Son Dakika
Kültür Sanat

Kaptan Cousteau: Derinliklere Yolculuk Filmi

Kaptan Cousteau: Derinliklere Yolculuk Filmi

Kaptan Cousteau: Derinliklere Yolculuk filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Kaptan Cousteau: Derinliklere Yolculuk filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

21.04.2017 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jacques-Yves Cousteau, nam-ı diğer Kaptan Kusto, karısı ve iki oğluyla beraber Akdeniz kıyısında güzel bir evde, adeta cennet gibi bir koyda yaşamaktadır. Hayatı macera peşinde geçen Cousteau, su altında nefes alabilmeyi sağlayan, devrim yaratan icadı sayesinde bambaşka bir dünyayla tanışmıştır. Her ne pahasına olursa olsun, artık bu dünyayı keşfedecektir.

Bizlere deniz altını tanıtan araştırmacı kimliğinin yanı sıra, Oscarlı bir yönetmen, bilim insanı, çevreci, fotoğrafçı ve yazar olan Cousteau’nun hikayesini, yönetmen Jérôme Salle beyazperdeye taşıyor. Salle, Akdeniz kıyılarından Antarktika’ya uzanan bu macerayı Audrey Tatou, Pierre Niney ve Lambert Wilson’un performanslarıyla izleyiciyle buluşturuyor.

Yönetmen: Jérôme Salle

Senaryo: Jean-Michel Cousteau, Albert Falco, Jérôme Salle, Laurent Turner

Oyuncular: Lambert Wilson, Pierre Niney, Audrey Tautou, Laurent Lucas, Benjamin Lavernhe, Vincent Heneine, Thibault de Montalembert, Roger Van Hool, Chloe Hirschman, Adam Neill , Olivier Galfione, Martin Loizillon, Ulysse Stein, Rafaël de Ferran, Chloe Williams, Philippe Paul Snodgrass, Marius Du Plooy, Paul Snodgrass, Jean Teplitsky, Talie Mergui, Sue Dall , Daniele Tripepi

Filmin Türü: Macera

Orijinal Adı: L'odyssée

Yapımcı Firma: Pan Européenne, Curiosa Films

Yapım Yılı: 2016

Yapım Ülkesi: Fransa

Orijinal Dili: Fransızca, İngilizce

Filmin Süresi: 122 dk.

Dağıtıcı Firma: Başka Sinema

Vizyon Tarihi: 05.05.2017

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Kültür Sanat Kaptan Cousteau: Derinliklere Yolculuk Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement