Kastamonu'da Lise Öğrencileri Yıl Sonu Sergisi Açtı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Kültür Sanat

Kastamonu'da Lise Öğrencileri Yıl Sonu Sergisi Açtı

Kastamonu\'da Lise Öğrencileri Yıl Sonu Sergisi Açtı
09.06.2023 16:43

Orhan Şaik Gökyay Lisesi Görsel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin resim öğretmeni Nilay Özdinç rehberliğinde hazırladığı 92 eser, Kastamonu'daki bir alışveriş merkezinde sergilendi. Özdinç, sergilerin öğrencilerin motivasyonuna katkı sağladığını belirtti ve sergiyi geleneksel hale getirdiklerini söyledi. Sergi, 11 Haziran Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Kastamonu'da lise öğrencileri tarafından yıl sonu sergisi açıldı.

Orhan Şaik Gökyay Lisesi Görsel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin resim öğretmeni Nilay Özdinç rehberliğinde hazırladığı portre, natürmort, postmodern çalışmaların bulunduğu 92 eser, kentteki bir alışveriş merkezinde beğeniye sunuldu.

Özdinç, gazetecilere, sergilerin öğrencilerin motivasyonuna katkı sağladığını söyledi.

Sergi açmayı geleneksel hale getirdiklerini aktaran Özdinç, "Tüm okulumuzun katılımıyla 80 resim ve 12 heykel eseriyle buradayız. Çocuklarımız çok mutlular, gururlular. Biz de onlarla çok gurur duyduk. 2022-2023 eğitim öğretim yılını bu şekilde tamamlamış olduk." dedi.

Sergi, 11 Haziran Pazar gününe kadar gezilebilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Kastamonu'da Lise Öğrencileri Yıl Sonu Sergisi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement