Kırşehir Kent Konseyi Şairler ve Ozanlar Çalışma Grubu Şiir Şölenine Tepki Gösterdi - Son Dakika
Kültür Sanat

Kırşehir Kent Konseyi Şairler ve Ozanlar Çalışma Grubu Şiir Şölenine Tepki Gösterdi

Kırşehir Kent Konseyi Şairler ve Ozanlar Çalışma Grubu Şiir Şölenine Tepki Gösterdi

Kırşehir Kent Konseyi Şairler ve Ozanlar Çalışma Grubu, Kırşehir Belediyesi'nin aynı senaryoyu uygulayarak düzenlediği Aşıkpaşa Şiir Şöleni'ne tepki gösterdi. Grup Başkanı Zübeyde Gökbulut, şölenin bir hafta önce yapılan etkinliğin aynısı şeklinde düzenlenmesine tepki göstererek, Kırşehir'de birçok ozanın olduğunu ve farklı etkinliklerin yapılması gerektiğini belirtti.

14.11.2023 12:51  Güncelleme: 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir Kent Konseyi Şairler ve Ozanlar Çalışma Grubu; bir haftada 2.'si gerçekleşecek olan Aşıkpaşa Şiir Şölenine tepki gösterdi. Grup Başkanı Zübeyde Gökbulut, "Kırşehir Belediyesi 2 yıldır aynı senaryoyu uyguluyor, biz de sosyal medyadan üzülerek izliyoruz" dedi.

Kırşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından şiir şöleni paylaşımını görünce tepki verdiklerini aktaran Gökbulut; "8 - 9 Kasım tarihlerinde yaptığımız şiir şöleninin tekrarının yeniden yapılıyor olmasının ardından konuşma kararı aldık. Bir önceki şölende de aynısı yapıldı. Bizi yok sayıyorlar. Kırşehir'de adı anılacak, gündeme gelecek bir çok ozan var. Ben şölen yapılmasından rahatsızlık duymuyorum. Bir hafta önce davetiye vermiş olmamıza rağmen aynı ismi görememişler. Bir hafta önce yapılmış etkinliğin aynı tarzda yeniden yapılması hangi ilde görülmüş?" diye konuştu. Gökbulut açıklamasında; "Ahi Evran Üniversitesi kapılarını bize açtı, tuttu elimizden. Maddi sıkıntımızı gideren engin yürekli dostlarımıza teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

İlki 9 Kasım tarihinde yapılan şölenin ikincisi ise Kırşehir Belediyesi sponsorluğunda 17 Kasım tarihinde gerçekleşecek. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Kırşehir Kent Konseyi Şairler ve Ozanlar Çalışma Grubu Şiir Şölenine Tepki Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement