"Kurdele ya da Artı Sonsuz" Alkış Aldı - Son Dakika
Kültür Sanat

"Kurdele ya da Artı Sonsuz" Alkış Aldı

"Kurdele ya da Artı Sonsuz" Alkış Aldı

Şiddet çemberindeki iki farklı kadının yaşamının ele alındığı "Kurdele ya da Artı Sonsuz" büyük alkış aldı.

11.03.2013 12:28

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları sanatçısı Seçil Mutlu tarafından kaleme alınan ve şiddet çemberindeki iki farklı kadının yaşamından kesitleri konu alan "Kurdele ya da Artı Sonsuz" büyük alkış aldı.

GÖZ KAMAŞTIRAN PERFORMANS

Süleyman Demirel Kültür Merkezi Tatbikat Sahnesi'nde prömiyeri gerçekleştirilen ve kadına dönük şiddetin hem fiziksel; hem de psikolojik boyutları ile ele alındığı oyun izleyicilerden büyük alkış aldı. Şehir Tiyatroları'nın başarılı sanatçısı Seçil Mutlu'nun yönetmen ve oyuncu olarak performans sergilediği oyunun Sanat Danışmanlığını Ozan Şahin yaptı.

PROMİYERİ YAPILDI

Oyunun prömiyerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Veysel Sami Berikan ve Şehir Tiyatroları Müdürü Turgut Çakar'ın yanı sıra; Şehir Tiyatroları oyuncuları ve kalabalık bir izleyici topluluğu katıldı.

DEKOR-KOSTÜM-IŞIK

Toplumsal şartlandırmaların getirdiği baskı ve yönlendirmelerin erkeği de çaresizliğe sürüklemesi ile hayatın şiddeti merkeze alan bir yap-boza dönüşmesinin ironik bir dille aktarıldığı oyunun dekor- kostüm tasarımında Veysel Çıracı, ışık tasarımında Erol Dinçdemir, ses tasarımında İlker Sevüker görev aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 'Kurdele ya da Artı Sonsuz' Alkış Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement