Meslekte 40 Yılını Doldurmuş Sanatçılar" Ödülleri - Son Dakika
Kültür Sanat

Meslekte 40 Yılını Doldurmuş Sanatçılar" Ödülleri

Göksu Rotary Kulübü, "Meslekte 40 Yılını Doldurmuş Sanatçılar" ödülleri çerçevesinde 'başarılı sanatçılar ve geleneği sürdüren evlatları'na plaket verdi.

26.04.2016 23:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göksu Rotary Kulübü, "Meslekte 40 Yılını Doldurmuş Sanatçılar" ödülleri çerçevesinde 'başarılı sanatçılar ve geleneği sürdüren evlatları'na plaket verdi.

Moda Deniz Kulübü'nde gerçekleşen etkinlikte konuşan Eski Rotary Kulübü Dönem Başkanı Ali Kocatepe, "Göksu Rotary Kulübü'nün 2000 yılında başlatmış olduğu farklı bir konsepteki meslek ödülleri bu yıl da yine daha da farklı bir konseptle sürüyor. Başarılı sanatçıların izlerinden yürüyen evlatları var. Sinema, tiyatro ve müzik dünyasında bu isimleri araştırdık, ortaya güzel bir tablo çıktı. Fakat ya babalar anneler ya da evlatlar bu yoğun iş temposu içinde olunca kadroyu daraltmak zorunda kaldık." dedi.

Gecede kendisi ve oğlu Memet Ali Alabora adına ödül alan Mustafa Alabora yaptığı açıklamada, "Sizi çok yormayacağım. Hayatım boyunca alçak gönüllü bir şekilde sinema, tiyatro ve televizyon dizileri yapmaya çalıştım. Bir de güzel bir evlat yetiştirdim. Burada beni onurlandırdığınız için çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Tiyatro oyuncusu Nevra Serezli, kendisi ve oğlu oyuncu-yönetmen Murat Serezli adına ödül alarak, "Çok teşekkür ediyorum, bu ödüller bizlere motivasyon oluyor. Bunun ayrıca bir anlamı var o da evlatlarımızla birlikte ödül alıyor olmamız. Murat bunu ilk duyduğunda çok mutlu oldu. İlk defa birlikte ödül almamız onu heyecanlandırmıştı ancak şu an Konya'da bir film çekiyor. Aynı meslekte olmamız ve dürüst bir oyuncu olmaya çalışması bizi mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.

Gecede ayrıca Nihat Fırat ve çocukları Mert ve Nila, Metin Ersoy ve oğlu Emir Ersoy, Suna Yıldızoğlu ve kızı Yasemin Yıldızoğlu, Aliye Uzunatağan ve kızı Ayşecan Uzunatağan, Rutkay Aziz ve kızı Doğa Rutkay, Aysun-Ali Kocatepe ve kızları İlkyaz Kocatepe "Başarılı Sanatçılar ve Geleneği Sürdüren Evlatları" ödülü aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Meslekte 40 Yılını Doldurmuş Sanatçılar' Ödülleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement