Notre Dame De Sıon Lisesi’nde Klasik Müzik - Son Dakika
Kültür Sanat

Notre Dame De Sıon Lisesi’nde Klasik Müzik

Notre Dame De Sıon Lisesi’nde Klasik Müzik

İstanbul Fransız Kültür Mekezi Ve Notre Dame De Sion Lisesi İşbirliğiyle, Fransa'nın Saygın Victoire De La Musique Ödüllerinde Üç Kez "Yılın Enstrümantal Topluluğu" Ünvanını Alan Trio Wanderer İstanbul'da Klasik Müzik Severlerle Buluşuyor.

05.10.2010 21:56  Güncelleme: 21:57

1987 yılında Paris Devlet Yüksek Müzik Konservatuarı'nda kurulan Wanderer Üçlüsü, Berlin Fiarmoni'nin, Paris Champs-Élysées Tiyarosu ve Milano Scala gibi saygın sahnelerin ve birçok festivalin düzenli olarak konuğu olmaktadır.

Gerçekleştirdikleri albüm kayıtları Midem Classical Award, CD of the Month du BBC Music Magazine, Choc du Monde de la Musique, Critic's Choice de Gramophone ve Diapason d'or gibi birçok önemli ödüle layık bulunmuştur. Wanderer Üçlüsü, 1997, 2000 ve 2009 yıllarında Victoire de la Musique ödüllerinde üç kez "Yılın Enstrümantal Topluluğu" ünvanını almıştır.

Olağanüstü duyarlılıkları, neredeyse telepatik biçimdeki uyumları ve mükemmel enstrüman hakimiyetleri ile uluslararası basının da beğenisini toplayan Wanderer Üçlüsü bugün tüm dünyadaki en iyi oda müziği toplulukları arasında yer almaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Notre Dame De Sıon Lisesi’nde Klasik Müzik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement