Adıyaman Kahta'da, Öğretmenlere 'Nemrut' Gezisi - Son Dakika
Kültür Sanat

Adıyaman Kahta'da, Öğretmenlere 'Nemrut' Gezisi

Adıyaman Kahta\'da, Öğretmenlere \'Nemrut\' Gezisi

Kahta Milli Eğitim Müdürlüğü'nin etkinliğine katılan öğretmenler, devasa heykellerin bulunduğu Nemrut Dağı'nda güneşin doğuşunu ve batışı izledi.

01.10.2013 15:08  Güncelleme: 15:23

Kahta Milli Eğitim Müdürlüğü, bu yıl ataması yapılan öğretmenlere yönelik Nemrut gezisi düzenledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Alkayış, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kahta'ya ilk kez gelen öğretmenlere bölgenin tarihi ve kültürlel değerlerini göstermek istediklerini belirtti. Daha önce de benzer programlar düzenlediklerini ifade eden Alkayış, şunları kaydetti:

"Tarih ve kültürümüze ayna tuttuğumuz bu tür organizasyonla bir kültür alışverişinde bulunma imkanı sağlıyoruz. Öğretmenlerimizi mutlu etmeyi, Kahta insanının samimiyetini ve sıcaklığını aktarabilmeyi amaçladık ve bunda da başarılı olduk. Meslektaşlarımız bu sayede Nemrut Dağı'nı gezerek ilçemizin sahip olduğu değerleri görme fırsatı yakaladı."

Öğretmenlerden Müslüme Işık ise Adıyaman'a ilk kez geldiğini ve bölge insanının kardeşçe yaşadığına şahit olduklarını aktardı.

Geziye katılan öğretmenler, devasa heykellerin bulunduğu Nemrut Dağı'nda güneşin doğuşu ve batışı izledi. - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Adıyaman Kahta'da, Öğretmenlere 'Nemrut' Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement