One Love Festival,Happy Mondays Ve Büyük Ev Ablukada’yı Ağırlayacak! - Son Dakika
Kültür Sanat

One Love Festival,Happy Mondays Ve Büyük Ev Ablukada’yı Ağırlayacak!

One Love Festival,Happy Mondays Ve Büyük Ev Ablukada’yı Ağırlayacak!

Efes Pilsen Tarafından Düzenlenen Ve Bu Yıl 10. Yaşını Kutlayan One Love Festival'de Manchester Akımının Öncüsü Happy Mondays Ve Türkiye'nin Aykırı Sesi Büyük Ev Ablukada Sahne Alacak

09.05.2011 14:37

Efes Pilsen tarafından bu yıl 2-3 Temmuz'da, Santralistanbul'da düzenlenecek One Love Festival'de indie rock ve elektronik müziği bir arada harmanlayan ünlü İngiliz grup Happy Mondays ve Türkiye'nin yeni aykırı sesi Büyük Ev Ablukada sahne alacak.

Türkiye'nin önemli alternatif müzik gruplarından Sade, Neşeli Milis Yora, Farfara, Gözyaşı Çetesi, Eva, Seni Görmem İmkansız, Kitschcraft, Onor Bumbum da festivalde performanslarını sergileyecek. Mabbas ve Murat Beşer'in "Oldies But Goldies" partisi ve DJ ikilisi Novak'ın 3D Disco Partisi'nde festivalciler keyifli dakikalar geçirecek.

3D Disco'da Partisi'nde katılımcılara 3 boyutlu bir klüp ortamı yaratılacak. Şimdiye kadar Glastonbury'den Ministry of Sound'a kadar birçok yerde performans gösteren Novak; farklı video art çalışmaları ve bu görüntülere eşlik eden müzikleriyle katılımcılara farklı bir festival deneyimi sunacak.

Alternatif müzik dünyasının öne çıkan grup ve müzisyenlerinden Manic Street Preachers, Suede, Happy Mondays, Editors, Cake ve Nneka'nın sahne aldığı, Pozitif tarafından düzenlenen One Love Festival'in avantajlı kombine bilet satışı 12 Mayıs'ta sona erecek ve normal bilet satışına geçilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat One Love Festival,Happy Mondays Ve Büyük Ev Ablukada’yı Ağırlayacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement