Pınar Du Pre'nin "Snapshot" Adlı Sergisi Gallery Linart'ta Açıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Pınar Du Pre'nin "Snapshot" Adlı Sergisi Gallery Linart'ta Açıldı

Pınar Du Pre\'nin "Snapshot" Adlı Sergisi Gallery Linart\'ta Açıldı

Pınar Du Pre'nin, "Snapshot" adlı sergisi, sanat severlerin katılımıyla Gallery LiNART'ta açıldı.

06.12.2013 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pınar Du Pre'nin, "Media Fusion" adını verdiği kendine has tekniğiyle yarattığı eserlerinden oluşan "Snapshot" adlı sergisi, sanat severlerin katılımıyla Gallery LiNART'ta açıldı! Du Pre'nin, portre ve manzara temalı eserlerinden oluşan renkli sergisi, 4 Ocak 2014 tarihine kadar Gallery LiNART'ta ziyaret edilebilir.

Gallery LiNART sanatçısı Pınar Du Pre, portre ve manzara temalı eserlerinden oluşan "Snapshot" sergisinde; 100 milyon ışık yılı büyüklüğündeki Samanyolu Galaksisi'nin, Orion kolunda, orta ölçekteki bir güneş sisteminin 3 numaralı gezegeninde büyük bir ciddiyetle yaşanılan hayatları eğlenceli bir şekilde sorguluyor.

Tecrübe ettiği en büyük sanatsal etkilenmelere gönderim yaparak stilini "Pop-Art" olarak tanımlayan sanatçı; "Snapshot" sergisinde, insanların trafikteki öfke krizlerini, maskeli ve süslü yaşamlarını, kısaca insanlık hallerini diğer bir deyişle tüketim toplumu içindeki yarışını eserlerine taşıyor.

Kullandığı renkler, tarzı, tekniğiyle ön plana çıkan ve kendi tekniğine "Media Fusion" adını veren Pınar Du Pre; eserlerini yaratırken, Art Deco dönemin büyük yaratıcı ressamlarından esinlenmesine rağmen, eserlerini "ilerici ve modern" olarak nitelendiriyor. Sanatçının, eserlerinde kullandığı dijital sanatlar, algımızın sanallığını yansıtırken; akrilik, varak ve epoksi gibi klasik sanat araçları da, gerçekliğimizin yaratılmış ve dokunulabilir tarafını yansıtıyor.

Gallery LiNART'ın ev sahipliği yaptığı "Snapshot" başlıklı Pınar Du Pre sergisi; 4 Ocak 2014 tarihine kadar sanat severler tarafından gezilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Pınar Du Pre'nin 'Snapshot' Adlı Sergisi Gallery Linart'ta Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement