Recep Alper Çevirel'den Bahar Konseri - Son Dakika
Kültür Sanat

Recep Alper Çevirel'den Bahar Konseri

Recep Alper Çevirel\'den Bahar Konseri

Cumhurbaşkanlığı Türk Müziği Devlet Sanatçısı Recep Alper Çevirel, Küçükçekmece Belediyesi Atakent Kültür ve Sanat Merkezi’nde müzikseverlerle buluştu.

08.05.2017 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı Türk Müziği Devlet Sanatçısı Recep Alper Çevirel, Küçükçekmece Belediyesi Atakent Kültür ve Sanat Merkezi'nde müzikseverlerle buluştu.

Cumhurbaşkanlığı Türk Müziği Devlet Sanatçısı Recep Alper Çevirel, Küçükçekmece Belediyesi Atakent Kültür ve Sanat Merkezi'nde müzikseverlerle buluştu. Recep Alper Çevirel, Türk sanat müziğinin en güzel bahar şarkıları arasından derlenen özel repertuarıyla Küçükçekmecelilere musiki ziyafeti sundu. Sanatçıya, 6 kişilik orkestranın yanı sıra sesleriyle dinleyenlerin beğenisini kazanan 7 solist de eşlik etti. Rast ve nihavend makamından şarkılar seslendiren Recep Alper Çevirel, "Esti Nesimi Nev Bahar, Mevsimler Başka Başka, Lale Zamanı, Bahar Pembe Beyaz Olur, Aşkımın İlk Baharı, Bahar Bitti Güz Bitti, Gizli Aşk Bu, İkinci Bahar" isimli şarkılarla dinleyenleri mest etti. Katılımcılar da sanatçıya hep bir ağızdan eşlik etti. Konser sonunda Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Çevik, sanatçıya teşekkür ederek, günün anısına çiçek takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Recep Alper Çevirel'den Bahar Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement