Şehir Tiyatroları'nın İki Oyunu Sakarya'da Sahnelenecek - Son Dakika
Kültür Sanat

Şehir Tiyatroları'nın İki Oyunu Sakarya'da Sahnelenecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, "Harikalar Mutfağı" ve "Türkiye Kayası Bir Göç Hikayesi" adlı oyunlarını Sakarya seyircisiyle buluşturacak.

19.12.2015 16:41

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, "Harikalar Mutfağı" ve "Türkiye Kayası Bir Göç Hikayesi" adlı oyunlarını Sakarya seyircisiyle buluşturacak.

Şehir Tiyatroları'ndan yapılan açıklamaya göre, Haluk Işık ve Ege Işık'ın yazdığı Uğur Arda Aydın'ın yönettiği "Harikalar Mutfağı" adlı çocuk oyunu, 21 Aralık Pazartesi günü AFA Sahnesi'nde izleyicilerin karşısına çıkacak.

"Harikalar Mutfağı"nda, Papatya Sokağı'nda lokantaları olan aşçılar Gümüşkepçe ve Kırıkçatal'ın yemek pişirme macerası anlatılıyor. Oyunda Özgür Dereli, Ertan Kılıç, Berfu Aydoğan, Gözde İpek Köse ve Nilay Bağ rol alıyor.

Fehime Seven'in yazdığı Şükrü Türen'in yönettiği "Türkiye Kayası Bir Göç Hikayesi" adlı oyun ise 22 Aralık'ta aynı sahnede sahnelenecek.

Bulgaristan'dan Türkiye'ye göç etmek zorunda kalan bir ailenin öyküsünün anlatıldığı oyunda, Hikmet Körmükçü, Nevzat Çankara, Sevtap Çapan, Selim Can Yalçın, Hakan Yavaş ve Kubilay Penbeklioğlu seyirci karşısına çıkıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Şehir Tiyatroları'nın İki Oyunu Sakarya'da Sahnelenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement