Şerif Kaynar'la İş Dünyasında Başarının Sırları - Son Dakika
Kültür Sanat

Şerif Kaynar'la İş Dünyasında Başarının Sırları

Öğrencilerimizin, iş hayatına daha profesyonel adımlar atması amacıyla İKÜ Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun Danışma Birimi'nin organizasyonu ve İş Geliştirme, Endüstriyel ve Sektörel İlişkiler Birimi'nin ortaklığıyla Türkiye'nin sektöründe önde gelen iş adamlarını ve kadınlarını...

22.03.2017 21:04

Öğrencilerimizin, iş hayatına daha profesyonel adımlar atması amacıyla İKÜ Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun Danışma Birimi'nin organizasyonu ve İş Geliştirme, Endüstriyel ve Sektörel İlişkiler Birimi'nin ortaklığıyla Türkiye'nin sektöründe önde gelen iş adamlarını ve kadınlarını öğrencilerimizle buluşturuyoruz.

Programımızın ikinci konuğu profesyonel dünyada "CEO Avcısı" olarak anılan, Türkiye'nin en büyük şirketlerine doğru CEO eşleştirmeleri yapan KornFerry Istanbul Onursal Başkanı Şerif KAYNAR.

Bu programda Şerif KAYNAR,  yöneticilik ve liderlik kavramları üzerine ilham verici bir konuşma gerçekleştirecek.

Liderlik ve yöneticilik kavramının derinliklerine dalmak, iyi bir yönetici adayında hangi özelliklerin olması gerektiğini öğrenmek ve Şerif KAYNAR'ın ilham verici profesyonel hayatına dair ipuçlarını yakalamak için sizi bu eşsiz programa davet ediyoruz.

İş hayatını profesyonellerinden dinlemek ve kariyer yolunda kendilerine yeni ufuklar açmak isteyen tüm profesyonelleri, öğrencileri ve ilgilileri programımıza bekliyoruz.

Detaylar :

İl : İstanbul

İlce : Bakırköy

Mekan : Akıngüç Oditoryum ve Sanat Merkezi

Mekan Adresi : D-100 Yan Yol Başlangıç Saati : 23.03.2017 14: 00: 00

Bitiş Saati : 23.03.2017 17: 00: 00

Kategori : Şerif Kaynar'la İş Dünyasında Başarının Sırları

Tür : Konferans

Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Şerif Kaynar'la İş Dünyasında Başarının Sırları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement