Sıcaktan Bunalanlar Yapay Gölette Serinliyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Sıcaktan Bunalanlar Yapay Gölette Serinliyor

Sıcaktan Bunalanlar Yapay Gölette Serinliyor
01.08.2017 11:49

Türkiye'nin en sıcak illerinin başında gelen Şanlıurfa'da sıcaktan bunalanlar, yapay gölette su kayağı ve deniz bisikletiyle gezinti yapma imkanı buluyor.

Türkiye'nin en sıcak illerinin başında gelen Şanlıurfa'da sıcaktan bunalanlar, yapay gölette su kayağı ve deniz bisikletiyle gezinti yapma imkanı buluyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından GAP Vadisinde faaliyete açılan Sukay tesisi, çevre il ve ilçelerden gelen ziyaretçilerin tercihi oluyor. Restoran ve kafeteryanın da bulunduğu tesiste ziyaretçiler yapay gölet çevresinde dinlenip su kayağı ve deniz bisikleti kullanma şansı buluyor.

BELTUR AŞ Genel Müdürü Levent Kama, gazetecilere açıklamasında, ülke genelindeki 10 Sukay tesisinden birinin Şanlıurfa'da olduğunu söyledi.

Geçen yıl hizmete açılan tesisin özellikle sıcaktan bunalanların tercihi olduğunu ifade eden Kama, "Sıcaktan bunalanlar buraya gelip dinleniyor. Böyle bir tesis burada olduğu için Şanlıurfalılar çok şanslı, ziyaretçilerimiz su kayağı, deniz bisikleti ve kanoyla gezme şansı buluyor. Bunun yanında su kayağı kursları düzenliyoruz." diye konuştu.

Ziyaretçilerden Mehmet Turna ise Adıyaman'dan geldiğini belirterek, "Sıcak havada serinleme, nefes alma imkanı bulduk." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Sıcaktan Bunalanlar Yapay Gölette Serinliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement