Side Antik Tiyatrosu'nda Gala Gecesi! - Son Dakika
Kültür Sanat

Side Antik Tiyatrosu'nda Gala Gecesi!

Side Antik Tiyatrosu\'nda Gala Gecesi!

Antalya Devlet Senfoni Orkestrası; Türkiye'den ve dünyadan çok önemli orkestra şefleri ve solistlere de ev sahipliği yapıyor.

03.09.2012 11:26

Antalya'nın kültür yaşamında önemli bir yere sahip olan Antalya Devlet Senfoni Orkestrası; 5 Eylül 2012, Çarşamba akşamı saat 21:30'da Side Antik Tiyatrosu'nda vereceği konserde, sanatseverlere yıldızların altında bir gala gecesi sunacak! Side 12. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sanatseverlerle buluşacak olan orkestra; Antonio Pirolli şefliğinde, Louise Innes, Bülent Bezdüz ve Mischa Schelomianski'yi solist olarak ağırlayacak.

Verdiği sayısız konserde, on binlerce yerli-yabancı sanatseveri bir araya getiren Antalya Devlet Senfoni Orkestrası; Türkiye'den ve dünyadan çok önemli orkestra şefleri ve solistlere de ev sahipliği yapıyor. Festival konserlerinin yanı sıra eğitim amaçlı yaptığı dinletiler de yapan orkestra, bu dinletilerle çok sayıda öğrenciyle buluşarak öğrencilerin müziği sevmelerini sağlıyor.

Antalya Devlet Senfoni Orkestrası; Side 12. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali'nde Antonio Pirolli şefliğinde vereceği konserde; Louise Innes (mezzosoprano), Bülent Bezdüz (tenor) ve Mischa Schelomianski'yi (bas) ağırlayacak. Orkestra, 5 Eylül 2012, Çarşamba akşamı saat 21:30'da Antik Tiyatro'da vereceği konserde; Rossini, Mozart, Verdi, Puccini, Tchaikovsky, Nikolai, Bizet gibi bestecilerin ölümsüz eserlerini seslendirecek.

Bu yıl Side Belediyesi tarafından 12.'si düzenlenen, 2010 yılında Avrupa Festivaller Birliği'ne (EFA) kabul edilen Side Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali; 25 Ağustos – 30 Eylül 2012 tarihleri arasında Side Antik Tiyatrosu ve Apollon Tapınağı'nda ücretsiz olarak düzenleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Side Antik Tiyatrosu'nda Gala Gecesi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement