Siemens Ev Aletleri ile Yalı'da Kahvaltı ve Caz: Üykü Aybala Sunat & Bilal Karaman Trio - Son Dakika
Kültür Sanat

Siemens Ev Aletleri ile Yalı'da Kahvaltı ve Caz: Üykü Aybala Sunat & Bilal Karaman Trio

"Siemens Ev Aletleri ile Kahvaltı ve Caz" keyfi, pazar sabahları Sait Halim Paşa Yalısı'nda.

08.04.2017 21:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Siemens Ev Aletleri ile Kahvaltı ve Caz" keyfi, pazar sabahları Sait Halim Paşa Yalısı'nda...

Boğaz'ın en güzel yapılarından Sait Halim Paşa Yalısı pazar sabahları caz konserleriyle hareketleniyor.

"Siemens Ev Aletleri ile Kahvaltı ve Caz" 10.30'da açık büfe kahvaltı ile başlayıp 11.15 sonrası caz konseri eşliğinde devam ediyor.

Üykü Aybala Sunat & Bilal Karaman Trio

Vokal: Üykü Aybala Sunat

Gitar: Bilal Karaman

Saksafon: Ahmet Elmas

Ülkü Aybala Sunat

İzmir'de doğdu. İlk ve Ortaokul zamanları Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde geçti. Lise ve üniversite öğrenimi Konya'da oldu. 2000 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Spor Akademisi'nden mezun oldu. Konya'da çeşitli mekanlarda şarkı söylemeye başladı. Aynı yıllarda Konya Musiki Derneği'nde şef Yaşar Kaltakçı önderliğinde solist ve korist olarak konserlerde yer aldı. 'S5' adlı grubu ile Konya ve Ankara ODTÜ'de konserler verdi. 2007 Nardis Jazz Vokal Yarışması'nda Nardis Özel Ödülü'nü ve Sibel Köse Workshop ödülünü kazandı. Polonya Pulawy Jazz Workshop'una katıldı. İstanbul'a tam zamanlı gelişi ve burada yaşamaya başlaması 2010 yılında oldu. 2011 yılında ikincisi yapılan Kapadokya Caz Günleri'nde sahne aldı. Halen İstanbul ve yurdun birçok yerinde farklı projeler, isimler, gruplar ve etkinliklerde şarkı söylemeye devam ediyor. Bunlardan başlıcaları Eylül Biçer ile ortak çalışması olan "Jeff Buckley Şarkıları", Nilüfer Verdi "Knidost", Ediz Hafızoğlu "Nazdrave" ve Social Inclusion Band.

Bilal Karaman

Bilal Karaman 1981'de Kars'ta doğdu. Gitar çalmaya 11 yaşında abisi Selçuk Karaman ile birlikte başladı.  2000 yılında burs kazanarak girdiği Bilgi Üniversitesi Caz Performans Bölümünden 2004 yılında başarıyla mezun oldu. Henüz Bilgi Üniversitesi'nde öğrenciyken Erkan Oğur bir röportajında Karaman'dan Türkiye'deki en beğendiği 5 gitaristten biri olarak bahsetti. 2007 yılında Türkiye'de Jazz dergisi tarafından yapılan ankette son on yılın en iyi beş caz gitaristinden biri olarak seçildi. 2009 yılında Yamaha sponsorluğunda gerçekleşen Caz Gitar yarışmasında birinci oldu. 2011 yılında yayınlanan ilk solo albümü Bahane Türkiye'de en sevilen caz albümlerinden biriydi. 2012 yılında İstanbul Caz Festivali özel konseri olan Marcus Miller & Friends konserinin en çok konuşulan ismi Karaman'dı. 2012 yılında Türkiye'nin ilk ve halen tek Sanal Gitar Akademisini kurdu, bütün gitar öğrencileri için Türkçe ve ücretsiz kaynak yarattı. 2012 yılında Amerikan Guitar Player dergisinde yeni, öne çıkan dört gitaristten biri olarak gösterildi, verdiği röportaj yayınlandı. 2013 yılında ikinci solo albümü PATİKA'yı yayınladı. Bugüne kadar Ricky Ford, Lawrence Butch Morris, Marcus Miller, Pierre Blanchard, Lars Danielsson, Aydin Esen gibi dünya caz sahnelerinde prestij sahibi müzisyenlerle beraber çalışma fırsatı yakalayan Karaman alışıldık tariflerin ötesinde, Türk müziğini gelenekten koparıp cazla buluşturuyor.

Bilet fiyatına açık büfe kahvaltı dahildir.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için 0 (212) 223 05 66 numaralı telefonu aramanız önemle rica olunur.

Masanız, grubunuzun sayısına göre hazırlanacağı için biletinizi aldıktan sonra Sait Halim Paşa Yalısı'nı arayarak rezervasyon yaptırmayı lütfen unutmayınız.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğinizaplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

Detaylar :

İl : İstanbul

İlce : Sarıyer

Mekan : Sait Halim Paşa Yalısı

Mekan Adresi : Köybaşı Cad. No: 83

Başlangıç Saati : 09.04.2017 10: 30: 00

Bitiş Saati : 09.04.2017 12: 30: 00

Kategori : Siemens Ev Aletleri ile Yalı'da Kahvaltı ve Caz: Üykü Aybala Sunat & Bilal Karaman Trio

Tür : Konser

Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Siemens Ev Aletleri ile Yalı'da Kahvaltı ve Caz: Üykü Aybala Sunat & Bilal Karaman Trio - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sema-Semah-Devran etkinliği AKM'de seyircilerle buluştu
    00:07 Sema-Semah-Devran etkinliği AKM'de seyircilerle buluştu

    Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Sema-Semah-Devran' etkinliğinde, Sanat Yönetmeni Yüce Gümüş ve Postnişin Fatih Çıtlak liderliğinde Anadolu'nun zikir ritüelleri sergilendi. İstanbul Devlet Halk Dansları Topluluğu da gösteride yer aldı.

  • KKTC'de 'Bizden İçeri Kıbrıs' belgeseli gösterimi yapıldı
    00:03 KKTC'de 'Bizden İçeri Kıbrıs' belgeseli gösterimi yapıldı

    Lefkoşa'daki Yunus Emre Enstitüsü tarafından hazırlanan 'Bizden İçeri Kıbrıs' belgeselinin gösterimi KKTC'de gerçekleştirildi. Gösterime KKTC Cumhurbaşkanı, Cumhuriyet Meclisi Başkanı ve Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi de katıldı. Belgesel, Kıbrıs Türklerinin tarih, kültür, yaşam ve sosyolojilerini anlatmayı amaçlıyor.

  • Mersin Devlet Opera ve Balesi, 'Evita Müzikali'ni prömiyerini gerçekleştirdi
    23:25 Mersin Devlet Opera ve Balesi, 'Evita Müzikali'ni prömiyerini gerçekleştirdi

    Mersin Devlet Opera ve Balesi, Tim Rice'ın librettosunu yazdığı, Andrew Lloyd Webber'in müzikleri ile hazırlanan 'Evita Müzikali'nin prömiyerini Mersin Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Müzikalin rejisörlüğünü Caner Akın üstlenirken, orkestra şefliğini Aytuğ Ülgen ve Orkhan Hashimov yaptı. Eserde dekor tasarımı Özlem Topuz, kostüm tasarımı Olcay Engin Kaymaz ve koreograf tasarımı Emre Karaca imzası taşıyor. Müzikalde, eski Arjantin devlet başkanlarından Juan Peron'un eşi Eva Peron'un hayatı anlatıldı. Prömiyere, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Tan Sağtürk de katıldı.

  • Ankara'da Engellilerin Katılımıyla Gerçekleştirilen 'Resim Workshop' Sergisi Açıldı
    21:13 Ankara'da Engellilerin Katılımıyla Gerçekleştirilen 'Resim Workshop' Sergisi Açıldı

    Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Gazi Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen 'Resim Workshop' projesinin sergisi, engellilerin katılımıyla açıldı. Keçiören Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde düzenlenen programda, 22 engelli bireyin hayal dünyalarından oluşan resimler sergilendi. Program, engellilerin yaratıcılıklarını geliştirmeyi ve toplumsal yaşama aktif katılımlarını artırmayı hedefliyor.

  • TİKA, Kolombiya'da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı
    21:11 TİKA, Kolombiya'da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kolombiya'nın başkenti Bogota ve Maicao kentinde düzenlenen 'Ramazan Programı' kapsamında ihtiyaç sahiplerine 400 gıda paketi ulaştırdı. Yardımlar, Bogota'daki Abou Bakr Al-Sıddık Camii, İstanbul Camii ve El Kurtubi İslami Araştırmalar Merkezi ile Maicao'daki Omar İbn Al-Jattab Camisi'ne teslim edildi ve yetkililer tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. İstanbul Camii Başkanı Carlos Sanchez, Türkiye ve TİKA'ya verdikleri destek için teşekkür etti.

  • Şanlıurfa'da Büyük Filistin Yürüyüşü düzenlendi
    20:58 Şanlıurfa'da Büyük Filistin Yürüyüşü düzenlendi

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Gazze Dayanışma Platformu tarafından organize edilen Büyük Filistin Yürüyüşü'ne sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Yürüyüşte İsrail'e karşı sloganlar atıldı ve Filistin'in savunulmaya devam edileceği vurgulandı.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi, Zeki Müren'in Heykelini Dikti
    18:23 İzmir Büyükşehir Belediyesi, Zeki Müren'in Heykelini Dikti

    İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark'taki manolya ağacının altına Zeki Müren'in heykelini dikti. Başkan Tunç Soyer, Zeki Müren'in İzmir ile güçlü bir bağa sahip olduğunu belirtti.


Advertisement