Siemens Ev Aletleri ile Yalı'da Kahvaltı ve Caz: Banu Güven Trio - Son Dakika
Kültür Sanat

Siemens Ev Aletleri ile Yalı'da Kahvaltı ve Caz: Banu Güven Trio

"Siemens Ev Aletleri ile Kahvaltı ve Caz" keyfi, pazar sabahları Sait Halim Paşa Yalısı'nda.

06.05.2017 21:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Siemens Ev Aletleri ile Kahvaltı ve Caz" keyfi, pazar sabahları Sait Halim Paşa Yalısı'nda...

Boğaz'ın en güzel yapılarından Sait Halim Paşa Yalısı pazar sabahları caz konserleriyle hareketleniyor.

"Siemens Ev Aletleri ile Kahvaltı ve Caz" 10.30'da açık büfe kahvaltı ile başlayıp 11.15 sonrası caz konseri eşliğinde devam ediyor.

Banu Güven Trio

Vokal: Banu Güven

Gitar: Önder Focan

Kontrbas: Ozan Musluoğlu

Banu Güven lise ve üniversite yıllarında İstanbul Alman Korosu ve İstanbul Avrupa Korosu'nda söyledi. Gazetecilik mesleğinin yanında amatör olarak müzikle ilgilendi, bazı etkinliklerde sahneye çıktı. 2007'de Sibel Köse'nin öğrencisi oldu ve Caz Atölyesi çalışmalarına devam etti. Banu Güven'e Önder Focan ve Ozan Musluoğlu eşlik edecek.

Önder Focan

Önder Focan, öğrencilik yıllarında caz müziğe merak saldı. 1985 yılından beri çok sayıda konser ve festivalde performans gösteren Focan, Sid Jacobs, David Friesen, Grady Tate gibi sanatçılarla beraber çalıştı. 1998'de yayınlanan Beneath the Stars albümü ile "Blue Note" firmasından albüm çıkaran ilk Türk sanatçı olan Focan aynı zamanda İstanbul'un ilk caz kulübü olan Nardis'in de sahibi.

Ozan Musluoğlu

1977 yılında Almanya'da doğan Ozan Musluoğlu, 16 yaşında bas gitar çalmaya başladı. 2000 yılında Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü'nü tam burslu olarak kazandı ve 2001 yılında ilk kontrbas eğitimine Volkan Hürsever, James Lewis ve Kürsat And nezaretinde devam etti. Kerem Görsev, Vanessa Rubin, Danny Grissett, Dena Derose, Allan Harris, Hilary Kole, Gary Dial, Tuna Ötenel, İmer Demirer, Ilhan Ersahin, Donovan Mixon, Onder Focan, Erkan Oğur ve Neşet Ruacan ile çeşitli performanslarda aynı sahneyi paylaştı. Marc Johnson, David Friesen, Dominique Lemerle ve Robert Balzar gibi ünlü basçılarla workshoplar yaptı. Yurt içi ve yurt dısında katıldıgı jam sessionlarda Marcus Miller, Roy Hargrove, Mike Stern, Willy Jones, Eric Reed, Erik Smith, Katy Roberts, Leslie Harrison, Bebel Gilberto, EJ Strickland, George Colligan ve Bernard Maury gibi önemli müzisyenlerle beraber çalma fırsatı yakaladı.

Bilet fiyatına açık büfe kahvaltı dahildir.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için 0 (212) 223 05 66 numaralı telefonu aramanız önemle rica olunur.

Masanız, grubunuzun sayısına göre hazırlanacağı için biletinizi aldıktan sonra Sait Halim Paşa Yalısı'nı arayarak rezervasyon yaptırmayı lütfen unutmayınız.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğinizaplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

Detaylar :

İl : İstanbul

İlce : Sarıyer

Mekan : Sait Halim Paşa Yalısı

Mekan Adresi : Köybaşı Cad. No: 83

Başlangıç Saati : 07.05.2017 10: 30: 00

Bitiş Saati : 07.05.2017 12: 30: 00

Kategori : Siemens Ev Aletleri ile Yalı'da Kahvaltı ve Caz: Banu Güven Trio

Tür : Konser

Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Siemens Ev Aletleri ile Yalı'da Kahvaltı ve Caz: Banu Güven Trio - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement