Türkiye’nin En İyi Rock’n Roll Grubu "Soul Stuff" Foça Mambo Beach Club’da! - Son Dakika
Kültür Sanat

Türkiye’nin En İyi Rock’n Roll Grubu "Soul Stuff" Foça Mambo Beach Club’da!

Türkiye’nin En İyi Rock’n Roll Grubu "Soul Stuff" Foça Mambo Beach Club’da!

Mambo Beach Club, Yeni Foça'yı Arkanızda Bırakır Bırakmaz İki Tepenin Arasında Kalmış Eşsiz Bir Koy; Ege'nin En Muhteşem Denizini Kucaklıyor.

03.08.2010 17:51  Güncelleme: 17:56

Moskova'lı Marina Romanova tarafından bu sene devralınan mambo beach club, yeni foça'yı arkanızda bırakır bırakmaz iki tepenin arasında kalmış eşsiz bir koy; ege'nin en muhteşem denizini kucaklıyor. Mambo Beach Club, misafirlerini sabahtan ağırlamaya başlıyor, gecenin devamında da bırakmıyor. Ünlü Dj'ler ve özel partiler, Mambo Beach Club'da sabah'ın ilk saatlerine kadar kalmak istemenizin sebebi. Club sadece Cuma ve Cumartesi geceleri sınırlı sayıdaki seçkin misafirlerine hizmet veriyor.

Türkiye'nin Elvis Presley'si, Foça Mambo Beach Club'da!

1995'den bu yana binlerce kitleye ulaşmayı başaran Soul Stuff, 6 Ağustos Cuma gecesi Mambo Beach Club'da sevenleriyle buluşacak. Rock'ın Roll grubu olan Soul Stuff, dünyaca ünlü Rock efsanesi olan URIAH HEEP, THE BLUES BROTHERS BAND, CHUCK BERRY gruplarıyla da aynı sahneyi paylaştı.

Grubun solisti Alper Cengiz, 2007'de İngiliz devlet televizyonu BBC 'nin Elvis Presley 'in ölümünün 30. yılı anısına Londra' da düzenlediği ve tüm dünyayı kapsayan " WORLD'S GREATİST ELVIS" adlı tv yarışmasında binlerce aday arasından seçilerek finalde yarışmaya hak kazandı.

Grup , 12 mayıs 2008 tarihinde Alper Cengiz'in solist olarak yer aldığı , ANKARA KENT ORKESTRASI, BİLKENT YAYLI GRUBU ve SOUL STUFF'ın birlikte sahne aldığı yaklaşık 40 kişilik bir orkestra ile "YÜZYILIN SANATÇILARI KONSERLERİ DİZİSİ NO.1 ELVİS PRESLEY" konserini gerçekleştirdi...

6 ağustos 2010 Cuma akşamı sahne alacak grup, Rock'n Roll'dan vazgeçemeyen Mambo Beach Club misafirlerine unutamayacakları bir gece yaşatacak. Farklı bir eğlencenin beklediği gecede, önceden yerlerinizi almanızı öneririz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Türkiye’nin En İyi Rock’n Roll Grubu 'Soul Stuff' Foça Mambo Beach Club’da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement