Batmanda madde bağımlığına karşı tiyatro etkinliği
Dünya Gençlik Sanat ve Kültür Derneğinin yürüttüğü ''Madde bağımlılığının önlenmesi'' projesi kapsamında, Batmanda tiyatro etkinliği düzenlendi.
Proje kapsamında gençlerin tiyatroya ve sanata yönlendirilmesi amacıyla tiyatro gösterisi yapıldı.
"Heybeden gerçek üstü aşk" oyununu oynayan ve kahkahalarla izlenen oyun büyük beğeni toplayarak gençlerden alkış aldı.
Gösteri sonrası Dünya Gençlik Sanat ve Kültür Derneği Başkanı Yunus Yükselten ve Proje Koordinatörü Yunus Ekmen, tiyatro ekibine plâket verdi.
Yükselten, burada yaptığı konuşmada "Madde bağımlılığının önlenmesi hususunda en büyük desteği siz gençlerden bekliyoruz. Dernek olarak bu tür etkinliklerimiz ve faaliyetlerimiz sürekli olarak devam edecek ve gençler olarak Batman'ımızı çok daha ileri seviyelere birlikte taşıyacağız" dedi.
Son Dakika › Kültür Sanat › Uyuşturucuya Karşı Sanat! - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.