Zülfü Livaneli Bodrum'daydı - Son Dakika
Kültür Sanat

Zülfü Livaneli Bodrum'daydı

Zülfü Livaneli Bodrum\'daydı

Bu Yıl Sekizincisi Düzenlenen Geleneksel "Yıldızlı Turkcell Geceleri" Zülfü Livaneli'yi Ağırladı.

31.07.2010 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

16 Temmuz – 7 Ağustos tarihleri arasında Bodrum Antik Tiyatro’nun büyüleyici atmosferinde düzenlenen ve 8 yıldır yaza damgasını vuran “Yıldızlı Turkcell Geceleri”, sanatseverlere müzik şöleni yaşatmaya devam ediyor.

Birbirinden ünlü yıldızları BKM’nin organizasyonuyla Bodrum Antik Tiyatro’da hayranlarıyla buluşturan “Yıldızlı Turkcell Geceleri”, 29 Temmuz Cuma akşamı Zülfü Livaneli’yi ağırladı. Seyircisini “ biz yalnız değiliz, biz milyonlarcayız” diyerek selamlayan Livaneli’yi izleyenler arasında, Ruhat – Güngör Mengi, Hıncal Uluç, Filiz Akın-Sönmez Köksal, Claudia Roth gibi dostları da vardı. Merhaba ile başlayan konser, Güneş Topla Benim İçin ve Yiğidim Aslanım ile devam etti.

Sanatçı konserinde 2 kez sahnesini genç isimlere bıraktı. Önce Nazlı, sanatçının “Belalım” parçasını seslendirdi. Sonra da Özgür Kıyad, yine sanatçının “Nerdesin” parçasını okudu.

Özgürlük ile yapılan finalde, hayranları sahneye çıktılar ve bir yandan şarkıya eşlik ettiler bir yandan da hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Kültür Sanat Zülfü Livaneli Bodrum'daydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement