20 Yıl Sonra Bile Kimse Bizim Gibi Dizi Çekemez! - Son Dakika
Magazin

20 Yıl Sonra Bile Kimse Bizim Gibi Dizi Çekemez!

20 Yıl Sonra Bile Kimse Bizim Gibi Dizi Çekemez!

Atv'nin Yeni Dizisi 'Ben Onu Çok Sevdim'in Yönetmeni Mehmet Bahadır Er.

03.09.2013 06:03

Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Birce Akalay ve İdil Fırat'ın paylaştığı 'Ben Onu Çok Sevdim'in yönetmeni Mehmet Bahadır Er, çok yakında ATV ekranlarında yayınlanacak diziyle ilgili bilgiler verdi. Çektikleri diziyle son derece iddialı olduklarını söyleyen Er, şöyle konuştu:

KARAKTER DRAMASI YAPIYORUZ

Biz, 'Ben Onu Çok Sevdim'le bir karakter draması yapıyoruz. Adnan Menderes'in ölümünün ardından 50 yıl geçti. Biz, bu diziyi çektikten 20 yıl sonra bile kimse bu konuda bir şey çekemez diye düşünüyoruz. Yani biz 70 ila 100 yıllık bir proje yapmak fikrindeyiz.

ASLANTUĞ DOĞRU BİR İSİM

Adnan Menderes yaptıkları ile fenomen olmuş bir siyasetçi. Onu anlatırken, seyirciyle özdeşleşebileceği yönlerini ortaya çıkardık. Adnan Menderes'i oynayacak ismin yüksek bir performansa sahip olması gerekiyordu. Bu bakımdan Adnan Menderes'i oynayan Mehmet Aslantuğ, çok doğru bir isim.

Adnan Menderes bir fenomen olduğu için herkesin ondan bir beklentisi var. Aşk hayatı ve siyasi hayatı çok farklı bir insan... Birce ve Mehmet Bey'le çalışmak, benim için çok keyifli. Her şey çok güzel gidiyor.

PROJE ZOR AMA HAKKINI VERİYORUZ

Adnan Menderes'in Berin Hanım'la çok tutkulu bir ilişkisi var. Ta ki hayatının sonuna ya da Yassıada mektuplaşmalarına kadar... Ayhan Hanım'la da çok özel bir yakınlaşma içindeler. Bu ilişkileri ve bu iki kadını tanımak, Adnan Menderes'i de tanımamıza yardımcı oluyor. Çünkü Adnan Menderes çok tutkulu bir insan... Milletiyle kurduğu ilişki de aynı şekilde tutkulu.

POLİTİKACI NASIL OLUNUR?

Biz Menderes'in hayatını okurken; günün 15 saatini çalışarak geçiren, sürekli insanlarla iletişim halinde olan birini gördük. O dönemin siyasi yapısını tamamen değiştirmiş biri. 'Politikacı nasıl olunur?'un cevabı Adnan Menderes'ten sonra bambaşka bir hal almış. Onu anlatabilmemiz için onun en özeline gitmemiz gerekiyordu. Bu proje ile Menderes'in çocukluğundan Yassıada'ya kadar geçen süreci anlatacağız; zor ama hakkını verdiğimizi düşünüyorum.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 20 Yıl Sonra Bile Kimse Bizim Gibi Dizi Çekemez! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement