3 Kadının Kıskançlık Kavgası Kamerada - Son Dakika
Magazin

3 Kadının Kıskançlık Kavgası Kamerada

3 Kadının Kıskançlık Kavgası Kamerada

ABD'de bir eğlence mekanı, üç kadının kıyasıya kavgasına sahne oldu.

19.11.2012 06:03  Güncelleme: 09:07

ABD'nin Florida eyaletindeki Key West'te bir eğlence mekanı, üç kadının kıyasıya kavgasına sahne oldu. Söz konusu kavga da saniye saniye kameralara yansıdı.

Fat Tuesdays Bar isimli mekanda, "Fantazi Festivali" gününe özel olarak eğlenmeye gelen üç kadın, içkinin de etkisiyle saç saça, baş başa kavgaya tutuştu.

Kadınlardan birinin diğerini "erkek arkadaşına asılmakla" suçladığı kavgaya bir de arkadaş eklenince, arkada Gangnam Style parçasının çaldığı ilginç görüntüler ortaya çıktı. Tekme tokat birbirlerine giren kızlar tüm insanları etrafına topladı. Öfkeli kadınları birbirinden ayırmak hayli zor olurken, kıskançlık krizi geçiren genç kadını kavgayı tekrar başlatmasın diye, arkadaşları bir müddet sımsıkı tuttu ve konuşarak sakinleştirmeye çalıştı.

Çevredeki bazı insanların kavgayı ayırmaya çalışırken adeta kavgaya dahil oldukları ve kızların saçlarını çektikleri de dikkatlerden kaçmadı.

Kadınların o geceye özel oldukça açık giyinmiş olması ve bu kıyafetlerde kavga ediyor olması da bir anda kalabalığı kavga eden kızların çevresine topladı.

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 3 Kadının Kıskançlık Kavgası Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement