Kalp Ameliyatı Olan Hakkı Bulut, Canlı Yayında Yaşadığı Zor Süreci Anlattı - Son Dakika
Magazin

Kalp Ameliyatı Olan Hakkı Bulut, Canlı Yayında Yaşadığı Zor Süreci Anlattı

Geçtiğimiz günlerde acil olarak kalp ameliyatına alınan Hakkı Bulut, katıldığı programda "Yıllardır göğsüme ağrı giriyor bir gün sırtıma geçmeyen bir ağrı girdi ve nefes alamadım" dedi.

01.10.2018 10:23  Güncelleme: 10:48

Ses sanatçısı Hakkı Bulut'un göğüs ağrısı sebebi ile gittiği hastanede yapılan anjiyo sonrasında kalp damarının tıkalı olduğu anlaşılarak ameliyata alındı. Ameliyattan sonra TEVE2'de yayınlanan 2. Sayfa programında sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

"ÖMRÜM BENİ BURAYA KADAR TAŞIDI"

Uzun zamandır göğüs ağrısı çektiğini anlatan Hakkı Bulut yaşadığı süreci şu sözlerle anlattı: "Küçüklüğümde hiç koşamaz hemen bayılırdım demek ki o zamanda gelen bir şeymiş bu. Geçen sene yurtdışına konsere giderken havalimanında yine göğsüme ağrı girdi, nefes alamaz ve yürüyemez oldum her zaman başıma gelir. O arada telefonu çıkartarak galiba benim 'Ömrüm beni buraya kadar taşıdı' yazdım. Sık sık göğsüme ağrı giriyordu ama 10 dakika sonra geçerdi. O yüzden bende önemsemedim.

Kalp Ameliyatı Olan Hakkı Bulut, Canlı Yayında Yaşadığı Zor Süreci Anlattı

"SIRTIMA BİR AĞRI GİRDİ, NEFES ALAMADIM"

Bir gün sırtıma geçmeyen bir ağrı girdi, nefes almakta güçlük çektim. Hemen doktorumu aradım oda beni bir hastaneye yönlendirdi. Yolda eşim Saadet Hanım'ı aradım ben hastaneye gidiyorum dedim. Orada anjiyo oldum ama doktorum ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Benim ameliyatım kapalı ameliyattı. Göğsümün altında alınan damar kalbime takıldı.

Kalp Ameliyatı Olan Hakkı Bulut, Canlı Yayında Yaşadığı Zor Süreci Anlattı

"KENDİ ŞARKILARIMI DUYUNCA GÖZLERİMİ AÇTIM"

Ameliyathanede yanımdaki doktorlar benim şarkılarımı açmış bende onu duyarak uyandım. Farkına varmadan şarkı söyleyerek uyanmışım. Ameliyattan 3 gün sonra ayağa kalktım ve taburcu oldum. Operasyondan 5 gün sonra da yazlığıma giderek arılarımla ilgilendim sonra birer buçuk saat konser vererek kendimi sınadım."

Kalp Ameliyatı Olan Hakkı Bulut, Canlı Yayında Yaşadığı Zor Süreci Anlattı

Son Dakika Magazin Kalp Ameliyatı Olan Hakkı Bulut, Canlı Yayında Yaşadığı Zor Süreci Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Rahmeli: Allah toprağını bol etsin 1 7 Yanıtla
  • Birisi: Hakkı abi geçmiş olsun..Allah şifa versin 8 0 Yanıtla
  • Beyoğlu : Geçmiş olsun allah şifa versin koca çınar geçen sene almanya'da konserine gittim 150 kişi vardı en fazla ben üzüldüm senin adına 1 0 Yanıtla
  • murat yılmaz: adamı dolmuştan atmışlar ben hakkı bulutum demiş hastaneden de atmamışlardır inşallah şifalar dilerim 1 0 Yanıtla
  • erdal erman amasya: merhaba çok ama çok geçmişler olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement