Lohusa Özgü Namal Kilolarından Kurtuldu, İş Başı Yaptı - Son Dakika
Magazin

Lohusa Özgü Namal Kilolarından Kurtuldu, İş Başı Yaptı

Oğlunu geçen ay dünyaya getiren Namal, lohusalık döneminde çalışma hayatına döndü. Yetenek Sizsiniz'de jüri üyesi olan güzel oyuncu, bebeğini sevgilisine emanet etti.

22.05.2015 10:46  Güncelleme: 11:06

Yetenek Sizsiniz'de jüri üyesi olan Namal, 1.5 aylık olan bebeğini sevgilisi Ahmet Serdar Oran'a emanet edip Murat Boz, Eser Yenenler ve Acun Ilıcalı'yla yarışmanın yarı final çekimlerine başladı. Namal'ın doğum kilolarından kısa sürede kurtulduğu görüldü.

ACUN PAYLAŞTI

Geçen ay oğlunu dünyaya getiren Namal, lohusalık döneminde çalışma hayatına döndü. Yetenek Sizsiniz'de jüri üyesi olan güzel oyuncu, 1.5 aylık bebeğini sevgilisine emanet etti. Özgü Namal'ın jüri koltuğundaki fotoğrafını ise Acun paylaştı.

Lohusa Özgü Namal Kilolarından Kurtuldu, İş Başı Yaptı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Lohusa Özgü Namal Kilolarından Kurtuldu, İş Başı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Esin..: Böyle ünlü denilen ahlâk fukaraları var oldukca toplum ahlakı diye bişey olmayacak 4 0 Yanıtla
  • Töbe: Şaka gibiler bunlar ya. Bu halleri nedir böyle. Evlenmeden çocuk yapmış sevgilisine bırakmış bunuda madahımmış gibi birde haber yapıyorlar. Türkiyenin tek sorunu zaten buydu ya. Uyanın kör cahiller uyanın. Bu ne hal böyle b 3 0 Yanıtla
  • 35,5 karsiyakali: Hey nefis hep gelsin para para para para kör nefis senin sonun nerede, bir insan ölene kadar nefsini terbiye edemezmis, o imansiz ruh oldukten sonra yaradana yalvarirmis bana az daha zaman ver guzel amel isleyim oyle oleyim diye 2 0 Yanıtla
  • sen nesinki: kıskanç fesat türk toplumu olduk ne bu ya 0 1 Yanıtla

Advertisement