Acun Ilıcalı Duyurdu: Milli Atlet Nevin Yanıt Survivor'da! - Son Dakika
Magazin

Acun Ilıcalı Duyurdu: Milli Atlet Nevin Yanıt Survivor'da!

Milli atlet Nevin Yanıt'ın Survivor AllStar'a katılacağı söylentiler arasındaydı. Acun Ilıcalı, sosyal medyadan iddiaları doğrulayıp Yanıt'ın gönüllüler takımında olacağını söyledi.

18.12.2017 15:58  Güncelleme: 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor'a herkes gözünü dikti. Bomba gibi isimlerin yer alacağı yarışmada Acun Ilıcallı, milli atlet Nevin Yanıt'ın da olacağını söyledi.

GÖNÜLLÜLERDE YER ALACAK

Acun Ilıcalı daha önce All Star kadrosunda, Merve Aydın, Nagihan Karader ve Sema Apak'ın olacağını söylemişti. Ilıcalı Nevin Yanıt'ın ise gönüller kadrosunda olacağını belirtti.

BOMBA İSİMLER VAR

Survivor 2018 All Star kadrosunda Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıçcı, Hakan Hatipoğlu, Murat Ceylan, Cumali Akgül, Turabi Çamkıran, Nihat Doğan'ın yarışacağı da belli olmuştu.

İşte Acun Ilıcalı'nın o paylaşımı:

Acun Ilıcalı Duyurdu: Milli Atlet Nevin Yanıt Survivor\'da!

Son Dakika Magazin Acun Ilıcalı Duyurdu: Milli Atlet Nevin Yanıt Survivor'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Moderatör: Eski heyecanı kalmadı diyenler burada mı? 9 3 Yanıtla
  • Fatih: Niye yadirgiyorsunuz arkadaslar nba tarihinin dopingden en buyuk cezasini almis adam su anda tbf baskani şikeden takimi ceza almis tupcu tff baskani irkci emre milli takimda oynuyor şikeci tayfur milli takim yatdimcisi boyle olacaksin ki kiymetin bilinsin acunda nabiza gore serbet veriyor yadirgamayin yakisir bu ulkeye 5 0 Yanıtla
  • Survivor: Yani gonullulerin hic sansi yok. Unlulerin all star kadrosuna bakarmisiniz hilmicem turabi adem murat ceylan. Gonullulerin hic sansi yok. Normalde turabi hilmicem filan gonullulerin al starinda olurdu simdi onlarda unlulerde. Ve kadinlar sema merve nagihan inanilmaz. Nihat ne alaka onu anlamadim gonulluler tek ordan puan alabilir zaten 1 1 Yanıtla
  • sirvi: niye gönüllüler takımında adı sanı duyulmamış mı 2 0 Yanıtla
  • Tamam : Sağlam rakip . Diğerleri bu duruma kızacak. Hemde cook kızacak . 1 0 Yanıtla
  • Fatih: Dopingden ceza almis unlu atlet 1 0 Yanıtla
  • Sporcu: Dopingten ceza almış kim varsa hepsini al oraya iyi örnek olsunlar cocuklarimiza 0 0 Yanıtla

Advertisement