Ağaoğlu, İşlerin Başına Eski Eşini Getirdi! Sevgilisi Duygu Su Gülpınar Çıldıracak - Son Dakika
Magazin

Ağaoğlu, İşlerin Başına Eski Eşini Getirdi! Sevgilisi Duygu Su Gülpınar Çıldıracak

Ali Ağaoğlu, yeni projesinin başına eski eşini getirdi. Ağaoğlu'nun eski eşine yaptığı bu jest, sevgilisi Duygu Su Gülpınar'ı çıldırtacak.

15.08.2017 08:34  Güncelleme: 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu yeni projesi Maslak 1453'ün kiralama ve pazarlama bölümünün başına eski eşi Ayten Alpar'ı getirdi. Ağaoğlu'nun eski eşine yaptığı bu jest, sevgilisi Duygu Su Gülpınar'ı çıldırtacak dedikodularına yol açtı.

ALİ AĞAOĞLU'NUN İLİŞKİ HARİTASI

Ali Ağaoğlu, aşk hayatıyla sık sık magazin gündemine düşüyor. Bir gün sevgilisiyle poz veren Ağaoğlu ertesi gün eşiyle gazetelere gülümsüyor. Sevgili, eş, bir başka sevgili derken kim kimdir iyice karmaşık hale geliyor. Ali Ağaolu'nun karmaşık ilişki haritasını kafası karışanlar için derledik.

İLK EŞİ SEMRA AĞAOĞLU

Ali Ağaoğlu'nun ilk ve tek nikahlı eşi Semra Ağaoğlu. Uzun yıllardır birlikte olan çiftin Alican ve Sena adında iki çocuğu var.

BU SÖZLER ÇOK KONUŞULMUŞTU

Ali Ağaoğlu'nun ''Ortanca hanım'' dediği Ayten Alpar verdiği bir röportajda ''Çocuk sahibi olmak istiyordum, sperm bankasından alabilirdim, çocuğu Ali'den yaptım'' demişti.

MANKEN PETEK ERTÜRE'DEN BİR ÇOCUĞU VAR

Bir dönem mankenlik ve oyunculuk yapan Petek Ertüre, 6 yıldır Ali Ağaoğlu'yla aşk yaşadı. Ali Ağaoğlu'nun bu evlilikten de Ali Ege adında bir oğlu var. Petek Ertüre, Ali Ağaoğlu ile birlikteliğinden sonra mankenliğe ara vermişti. Çapkınlıklarıyla sürekli gündeme gelen Ağaoğlu, 2008 Rusya Güzellik Kraliçesi olan eski sevgilisi Sofia Larina ile de birlikteydi bir zamanlar.

2,5 YIL SEVGİLİ OLDUĞU HAZAL MESUDİYELİ'NİN SÖZLERİ OLAY OLMUŞTU

Ali Ağaoğlu'nun 2,5 yıl birlikte olduğu eski sevgilisi 25 yaşındaki Hazal Mesudiyeli de geçen hafta açtı ağzını yumdu gözünü. Hazal Mesudiyeli, Ali Ağaoğlu'na "Cimri, gösteriş meraklısı uzak durun ondan" diyerek skandal yorumlar yapmıştı. Ali Ağaoğlu hayatına giren kadınlar bu kadarla sınırlı değil. Ağaoğlu adını bilmediğimiz sevgilileriyle de gündeme gelmişti.

ŞİMDİKİ SEVGİLİSİ DUYGU SU GÜLPINAR

Ali Ağaoğlu şimdi ise Duygu Su Gülpınar ile 1 yıldır aşk yaşıyor. Ali Ağaoğlu sevgilisiyle arasındaki 39 yaş fark sorulduğunda şu cevabı vermişti: ''Nüfus yaşım 22, gönül yaşım 18, zeka yaşım 8''

Ağaoğlu, İşlerin Başına Eski Eşini Getirdi! Sevgilisi Duygu Su Gülpınar Çıldıracak

Son Dakika Magazin Ağaoğlu, İşlerin Başına Eski Eşini Getirdi! Sevgilisi Duygu Su Gülpınar Çıldıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement