Alışverişe Çok Zaman Harcamam - Son Dakika
Magazin

Alışverişe Çok Zaman Harcamam

Alışverişe Çok Zaman Harcamam

Cemiyet Hayatının Sevilen İsimlerinden Begüm Şen, Stiliyle ve Moda Tercihleriyle Beğeni Topluyor.

24.10.2013 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cemiyet hayatının stiliyle beğeni toplayan isimlerinden Begüm Şen, 2012 yılında kurduğu blog'uyla çok konuşuluyor. Kendi adını taşıyan blog'u ve Instagram hesabına koyduğu fotoğrafları çok beğenilen Şen, sosyal medyayla olan ilişkisini ve modaya olan ilgisini anlattı:

2012'de kendi adımı taşıyan blog'u açtım. Alışverişe çıktığımda ya da herhangi bir şey almak için araştırma yaptığımda gördüğüm ve beğendiğim şeyleri arkadaşlarımla paylaşmayı her zaman çok sevmişimdir. Bu merakımı daha geniş kitlelere taşıyabilmek için de bu blog'u açtım.

Blog'da benim için en önemli detay, görsellik... Beğendiğim, yayınlamak istediğim haberleri; güzel fotoğraflar ve sade yorumlarla paylaşmayı seviyorum.

YAKIŞANI SATIN ALIRIM

Blog'da yeni ve tasarım her şeye yer veriyorum aslında. Tabii ki moda benim için ön planda ama etkilendiğim sergilerden, tasarım bir açacağa kadar birçok orijinal detaya da yer veriyorum. Yani beğendiğim, beni şaşırtan her şeyi blog'da bulabilirsiniz.

Ben de farklı konularla ilgili yerli ve yabancı birçok blogger'ı takip ediyorum. Chiara Ferragni'nin blog'unu özellikle çok beğeniyorum.

Modayı yakından takip etmeyi çok sevsem de, kendime yakışanları almayı tercih ediyorum. Rahat kıyafetler benim vazgeçilmezim, ancak son zamanlarda elbise ve etekler; gardırobumun başköşesinde.

Alışverişe çok zaman harcamam ve özellikle tek başıma alışveriş yapmayı severim.

Charlize Theron, Cameron Diaz, Merly Streep ve Nicole Kidman'ın giyim tarzlarını beğeniyorum.

EV SAHİPLİĞİ YAPMAK KEYİFLİ

Şu sıralar bir marka için ev sahipliği yapmak çok popüler. Evimde misafir ağırlamaya bayıldığım için 'Bu iş tam bana göre' diye düşünüyorum. Ben de son olarak Desa için ev sahipliği yaptım.

Bu tarz davet organizasyonlarında profesyonel ekiplerle çalışılıyor. Davet vermenin inceliklerini de bilince bir sorun yaşanmıyor.

Davetlerde ev sahipliği yapmak çok keyifli; misafirler mekandan mutlu ayrıldıklarında ben de çok mutlu oluyorum.

Bu aydan itibaren 'I'm fashion mag' dergisinde stil ve moda üzerine yazılar yazacağım.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Alışverişe Çok Zaman Harcamam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement