Arka Sokaklar'ın 433 Bölüm Fragmanı Yayınlandı! - Son Dakika
Magazin

Arka Sokaklar'ın 433 Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi Arka Sokaklar dizisinin 433. bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanında özel harekat sahnesi izleyenlerin nefeslerini kesti.

11.03.2017 00:20  Güncelleme: 00:24

Arka Sokaklar dizisinin 433. bölümü yayınlandı. Malik Botan, Mesut'tan intikam almak için Tunç'u kaçırıyor. Mesut, eski günlerindeki gibi özel harekat ile birlikte operasyona katılıyor. Arka sokaklar'ın yeni bölüm fragmanı izleyenlerin nefesini kesiyor.

MESUT, ÖZEL HAREKATLA OPERASYONA KATILIYOR

Malik Botan, Mesut'a olan öfkesi nedeniyle ondan intikam alma peşinde yoluna devam eder. Bunun için Tunç'u kaçırtarak Mesut'u can evinden vurmak ister. Tunç'un kaçırıldığını öğrenen Mesut, deliye döner ve Malik en hızlı şekilde bulup oğlunu kurtarmak ister. Mesut ve ekip buldukları izlerin peşinden büyük bir operasyona gider. Mesut ise eski günlerdeki gibi şehirden uzak operasyonlara katılarak Malik'in oyununa son verme peşindedir.

TUNÇ ÖLECEK Mİ?

Tunç bir varilin içerisine baygın şekilde hapis edilerek araçla uzaklara götürülür. Fakat o araç büyük bir kazaya giderek uçurumdan aşağı yuvarlanır. Tunç, hayata gözlerine yumarak Malik Botan'ın amacına ulaşmasına neden mi olacak?

Arka Sokaklar yeni bölümüyle 17 Mart Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de.

Arka Sokaklar\'ın 433 Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Son Dakika Magazin Arka Sokaklar'ın 433 Bölüm Fragmanı Yayınlandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement