Ayşe'de Bir Haller Var! - Son Dakika
Magazin

Ayşe'de Bir Haller Var!

Ayşe\'de Bir Haller Var!

Günaydın yazarı, şarkıcı ve sunucu Ayşe Özyılmazel; önceki gün Cihangir'de menajer Stelyo Pipis ile görüntülendi.

16.08.2012 06:03  Güncelleme: 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Günaydın yazarı, şarkıcı ve sunucu Ayşe Özyılmazel; önceki gün Cihangir'de menajer Stelyo Pipis ile görüntülendi.

Morali bozuk gibi görünen Özyılmazel, Pipis ile bir kafeye gitti. Çıkışta ise bir gazetecinin; kendisinin Twitter'da sürekli aşkı aradığını hatırlatması üzerine, "Bunları geçin" diyerek surat astı. Çoğunlukla makyajsız dolaşan Özyılmazel'in makyajlı hali de dikkat çekti.

HANDE YENER'E ŞARKI YAZDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçen hafta tatil yapan ünlü yazar ve sanatçı Ayşe Özyılmazel, Hande Yener için şarkı sözü yazdı.

Birkaç gün önce Bodrum Yalıkavak beldesine sanatçı Yalın'ın konserini dinlemeye gelen Ayşe Özyılmazel, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Oldukça neşeli görünen Yılmazel, Hande Yener'e şarkı sözü yazdığını belirtti.

Yılmazel, şarkıyı en güzel okuyabilecek ismin Hande Yener olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Bir şarkı sözü yazdım. Hande Yener'e çok uyumlu olacağını düşündüm. Şarkı sözlerini beğenirse hediyem olsun Hande'ye. Hande'nin müthiş bir sesi var, parçamı eğer okursa inanılmaz mutlu olurum. Amerika'da şimdi Hande, geldiğinde karşılayacağım. Ben Hande'ye tweet attım, daha sonra menajerini aradım. Aslında şarkıyı ben kendime yazmıştım. Daha sonra Hande Yener okursa daha güzel olur süper olur dedi. Amerika'dan gelsin buluşacağız umarım beğenir sözlerini."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ayşe'de Bir Haller Var! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement