Babasını kaybeden Bige Önal, üvey abisiyle neden görüşmediğini anlattı - Son Dakika
Magazin

Babasını kaybeden Bige Önal, üvey abisiyle neden görüşmediğini anlattı

Geçtiğimiz haftalarda babasının ani ölümüyle yıkılan oyuncu Bige Önal, Nişantaşı'nda görüntülendi. Oyuncu, babasının ilk evliliğinden dünyaya gelen üvey abisi Patrick Mölzl ile neden görüşmediğiyle alakalı sorulara "Abimle 21 yaşında tanıştım. O yaştan sonra kardeş gibi olunmuyor" cevabını verdi.

27.03.2021 10:22  Güncelleme: 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oynayan Bige Önal, 16 martta babası Erhan Önal'ı kaybetti. Babasının ölümünün ardından yavaş yavaş toparlanmaya başlayan Önal, önceki gün bir arkadaşıyla Nişantaşı'nda görüntülendi. Çok üzüntülü olduğunu ve doktor randevusu için Nişantaşı'na geldiğini söyleyen oyuncu, üvey abisiyle neden görüşmediğiyle ilgili de konuştu.

Uzun uzun konuşmaktan çekinen Bige Önal, "Çok konuşmak istemiyorum. Bugün doktora geldim arkadaşımla. Sağlığım iyi, daha iyi olacağım. Bugün affınızı rica ediyorum. Elimden geldiğince dikkat ediyorum sette de böyleyiz" ifadelerini kullandı.

"ABİMLE KARDEŞ GİBİ OLAMADIK AMA ARAMIZDA SORUN YOK"

Babasının ölümünün ardından yeniden ortaya çıkan üvey abisi Patrick Mölzl ile neden görüşmediğiyle ilgili konuşan oyuncu, "Patrick ile yakın değiliz. Çünkü ben abimle 21 yaşımdayken tanıştım, o yaştan sonra abi kardeş gibi olunmuyor maalesef. Ama aramızda herhangi bir husumet yok. Tamamen birlikte büyümemekle alakalı bir durum. Abim Almanya'da yaşadığı için öyle pek abi-kardeş gibi olamadık" dedi.

Babasını kaybeden Bige Önal, üvey abisiyle neden görüşmediğini anlattı

"SALGIN YÜZÜNDEN ALMANYA'DAN CENAZEYE GELEMEDİM"

Babasının vefatının ardından Snob Magazin'e konuşan Mölzl ise "Babamı kaybettiğim için çok üzgünüm. Ölüm haberini aldıktan sonra Türkiye'ye gelmek istedim ama Covid-19 test sonucumun çıkması 24 saat sürdü. Bu da cenaze törenini kaçırmam anlamına geldi. Maalesef Covid-19 salgını yüzünden Almanya'dan Türkiye'ye gelemedim. Uçuş izni verilmedi" demişti.

Babasını kaybeden Bige Önal, üvey abisiyle neden görüşmediğini anlattı
Babasını kaybeden Bige Önal, üvey abisiyle neden görüşmediğini anlattı

Son Dakika Magazin Babasını kaybeden Bige Önal, üvey abisiyle neden görüşmediğini anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • hacı: babası aynı olursa üvey kardeş olmaz 4 3 Yanıtla
  • avm: paran bittigi gun abi dersin 0 1 Yanıtla
  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.


Advertisement