Başak Parlak ile Aşk Yaşayan Alp Navruz, Genç Bir Kadınla Kaçamak Yaparken Yakalandı - Son Dakika
Magazin

Başak Parlak ile Aşk Yaşayan Alp Navruz, Genç Bir Kadınla Kaçamak Yaparken Yakalandı

Geçtiğimiz günlerde güzel oyuncu Başak Parlak ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Alp Navruz, genç bir kadınla gecelerde yakalandı. Navruz kameraları görünce kaçtı.

15.12.2017 09:26  Güncelleme: 10:02

Şevkat Yerimdar'ın güzel oyuncusu Başak Parlak ile aşk yaşamaya başlayan Alp Navruz önceki akşam Karaköy'de başka bir kız arkadaşı ile görüntülendi. Alp Navruz ve kız arkadaşı flaşlar patlayınca kaçtı.

YENİ AŞKINA İHANET Mİ ETTİ?

Star TV'deki 'Fazilet Hanım ve Kızları'nın 'Sinan'ı Alp Navruz geçtiğimiz günlerde Başak Parlak ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ama önceki akşam Karaköy'deki kulüp Mitte'nin önünde başka bir güzelle görüntülendi.

BİRİ APARTMAN BOŞLUĞUNA BİRİ KULÜBÜN İÇİNE KAÇTI

Derin bir sohbete dalan ikili flaşlar patlayınca panik yaşadı. Alp Navruz bir binanın apartman boşluğuna, kız arkadaşı ise kulübün içine kaçtı. Alp Navruz bir süre sonra bir taksiye atlayıp evine gitti.




Başak Parlak ile Aşk Yaşayan Alp Navruz, Genç Bir Kadınla Kaçamak Yaparken Yakalandı

Son Dakika Magazin Başak Parlak ile Aşk Yaşayan Alp Navruz, Genç Bir Kadınla Kaçamak Yaparken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • crzn: bu adamın oyunculuk konusunda hiçbir yeteneği olmadığı aşk laftan anlamaz ve fazilet hanım ve kızları dizisinden çok net anlaşılıyor.. sırf tipi var diye bir yerlere gelen ünlülerden hande erçel gibi.. nerde o yeşilçam oyuncuları.. kalitesizlere kaldık ..! 19 2 Yanıtla
  • işler güçler: erik erik 0 2 Yanıtla

Advertisement