Belediye engelledi ididası: Bergen'in öldürüldüğü yerde filmi yayınlanmadı! - Son Dakika
Magazin

Belediye engelledi ididası: Bergen'in öldürüldüğü yerde filmi yayınlanmadı!

Uzun süredir merakla beklenen Bergen filmi bugün vizyona girdi. Fakat filmin Adana Kozan'da belediyeye ait sinema salonunda yayınlanması engellendi. Bergen'in katili Halis Serbest'in yaşadığı Kozan'ın Belediye Başkanı Kazım Özgan "Öyle uygun görüldü" dedi.

05.03.2022 10:13  Güncelleme: 10:25

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşiçioğlu'nun oynadığı Bergen filmi, dün vizyona girdi. Türkiye'nin her yerinde vizyona giren filmin Adana Kozan da yayınlanmadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

"YAPIMCILAR ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYOR"

Twitter hesabından paylaşım yapan gazeteci Candaş Tolga Işık, "8 mart öncesi size bir Türkiye gerçeği anlatayım: Bergen'i öldüren Halis Serbest'in yaşadığı Kozan'da belediye sineması bugün aniden Bergen filmini yayınlamaktan vazgeçti! Filmin İstanbul'daki galasına çevik kuvvet geldi. Ölüm tehditleri alan yapımcıları ise korumalarla yaşıyor" dedi.

"BELEDİYE BAŞKANI ÖYLE UYGUN GÖRDÜKLERİNİ SÖYLEDİ"

Konuyla ilgili görüşmeler yaptığını belirten Işık, "Az önce Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ı aradım ve "1 ay önce rezervasyonu yapılan film neden gösterime girdiği gün bir anda vizyondan kaldırıldı?" diye sordum. 'Öyle uygun görüldü' dedi. Sayın Başkan, tüm ısrarlarıma rağmen başka bir yanıt vermedi" ifadelerini kullandı.

Bergen filmi, Halis Serbes'in yaşadığı Kozan'daki sinemalarda yayınlanmadı
Bergen filmi, Halis Serbes'in yaşadığı Kozan'daki sinemalarda yayınlanmadı
Candaş Tolga Işık
Belediye engelledi ididası: Bergen\'in öldürüldüğü yerde filmi yayınlanmadı!

Son Dakika Magazin Belediye engelledi ididası: Bergen'in öldürüldüğü yerde filmi yayınlanmadı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • özgür ertul: MERHUME BERGEN ABLA ŞARKISINDA DİYOR Kİ : " İÇEN İNSAN İYİDİR , SEVEN İNSAN İYİDİR ." 0 0 Yanıtla
  • Semra Yol: Öyle uygun görülmüş demek.... Arkanda ciğeri 5 para etmeyen kişi kılıklıların söz adı altında silahları varsa öyle uygun görülmüştür tabi. Yoksa üzerinden bu kadar zaman geçmiş, bilinen bir olayın yansıması niye ve kimi neden rahatsız etsin? 0 0 Yanıtla

Advertisement