Bennu Gerede Veganlara "Tahıl Beyinli" Diyen Canan Karatay'a Karşı Harekete Geçti - Son Dakika
Magazin

Bennu Gerede Veganlara "Tahıl Beyinli" Diyen Canan Karatay'a Karşı Harekete Geçti

Bennu Gerede Veganlara "Tahıl Beyinli" Diyen Canan Karatay\'a Karşı Harekete Geçti

Vegan beslenenlere "tahıl kafalı" diyen Canan Karatay'a tepki gösteren Bennu Gerede, "Ben de ona 'hayvan kafalı' mı diyeyim?" dedi ve veganlığın yayılması için çalışma başlattı.

24.04.2019 15:55

Bennu Gerede, Canan Karatay'ın vegan beslenenler için kullandığı ifadelere tepki göstererek vegan beslenmenin yayılması için harekete geçti.

CANAN KARATAY VEGANLARA YÜKLENDİ

Yaptığı açıklamalarla beslenme konusunda tartışmaların odağına oturan Canan Karatay, bu kez de veganların tepkisini çekti. Veganlar için "Veganlar hiçbir hayvansal ürünü yemiyorlar. Yoğurt yemezler, hayvanın sütünü içmezler, peynir yemezler. Bu insanın bedenine, yaradılışına aykırı bir olaydır. Bunlar tahıl beyinlidir." ifadelerini kullanan Karatay'a cevap gecikmedi.

BENNU GEREDE TEPKİ GÖSTERDİ

Bennu Gerede, Canan Karatay'ın veganlarla ilgili ifadelerine tepki göstererek "Ben de ona 'hayvan kafalı' mı diyeyim şimdi et tükettiği için" sözleri ile cevap verdi. Canan Karatay'ın sözlerine karşı harekete geçen Gerede, vegan beslenmenin yayılması için harekete geçti.

VEGAN SOFRASI TANITTI

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile vegan sofrası tanıtan Bennu Gerede, Alaçatı'da vegan menüsü olan bir mekanı ziyaret etti. Bennu Gerede, vegan kahvaltıda kaju peyniri, tempeh ve tof yedi. Gittiği yer hakkında olumlu görüş bildirirken vegan kahvaltısının resmini de paylaşmayı ihmal etmedi.

Bennu Gerede Veganlara

BENNU GEREDE KİMDİR?

Bennu Gerede, 30 Ağustos 1971'deİstanbul'da doğdu. Babası doktor, annesi senaristtir. Dedesi ise Atatürk'ün yaveri Hüsrev Gerede'dir. Babasının işi nedeniyle 6 aylıkken Amerika'ya gitti. Lisans eğitimini Amerika'da fotoğrafçılık üzerine aldı. Oyunculuk, mankenlik ve fotomodellik yaptı. Türkiye'ye dönen Bennu Gerede, fotoğrafçılık üzerine çalışmalar yaptı. Dünyanın çeşitli yerlerinde fotoğraf sergileri açtı.

1999'da Mısır'ın Sina çölünde Bedevi geleneklerine uygun şekilde fotoğrafçı Koray Erkaya ile evlenen Bennu Gerede'nin, 2000 yılında"Dilan" ve "Deren" isimli ikiz oğulları doğdu. 2001 yılında "Miro" isimli 3. oğlu dünyaya geldi. 2006 yılında da Ahmet Ağaoğlu ile birlikteliğinden "Kai" isimli 4. oğlu dünyaya gelmiştir. 4 oğlu olan Bennu Gerede 2010'daCem Büyükhanlı ile evlendi. Yaklaşık bir yıl sonra bu birlikteliği sonlandırdı.

Bennu Gerede 2013 yılında Survivor Ünlüler/ Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında yer aldı.

Oyunculuk kariyeri:

1989, TRT, "İz Peşinde" dizisinde Füsun karakteri

1991, "Kurt Kanunu" filmi

1995, "Aşk Ölümden Soğuktur" filmi

Son Dakika Magazin Bennu Gerede Veganlara 'Tahıl Beyinli' Diyen Canan Karatay'a Karşı Harekete Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement