Bergüzar Korel, kendisi ve ablası hakkında çıkan haberlere koruma kararı aldırdı - Son Dakika
Magazin

Bergüzar Korel, kendisi ve ablası hakkında çıkan haberlere koruma kararı aldırdı

Bergüzar Korel'in yurt dışında yaşayan ablası Zeynep Korel'in gündeliğe giderek geçinmesi magazin basınına bomba gibi düştü. Ablasının kısa sürede gündem olmasından ve hakkında bir çok iddianın çıkmasından rahatsız olan Korel, mahkeme aracılığıyla koruma kararı aldırdı.

11.10.2019 16:00

Amerika'da gündeliğe giden ve kız kardeşi Bergüzar Korel hakkında ciddi iddialarda bulunan Zeyne Korel magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Korel, Bergüzar Korel'in evliliğinin kötü gittiğini, eşi Halit Ergenç'le tartıştığı iddialarıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

"ÇIKAN HABERLERE ÇOK ÜZÜLDÜ"

Şu anda 5 aylık hamile olan güzel oyuncu Bergüzar Korel,ajansı aracılığıyla bir açıklama yaparak koruma kararı aldırdığını duyurdu. Açıklamada şunlara yer verildi;

"Değerli Basın Mensupları,

Bir süredir bazı basın ve yayın kanalları üzerinden Bergüzar Korel'in kişiliği ve aile hayatı ile ilgili asılsız açıklamalar yapılmakta olduğuna üzülerek şahit olmaktayız. Bu açıklamalar özellikle hamile olduğu bu hassas dönemde kendisini ve tüm aileyi son derece üzmüştür. Maruz kaldığı mağduriyet ve bu süreçte yapıcı tüm çabalarının da sonuçsuz kalması sebebiyle üzülerek mahkemeye başvurmak durumunda kalmış ve Avukatı Naim Karakaya tarafından yapılan koruma tedbiri talebi İstanbul Aile Mahkemesince kabul edilmiştir. Mahkeme tarafından Bergüzar Korel'e, yazılı, sözlü, online, basın yolu ile ve sair herhangi bir şekilde psikolojik şiddet de dahil olmak üzere her türlü tehdit, hakaret, aşağılama, iftira veya küçük düşürücü söz ve davranışlarda bulunulması engellenmiştir.

Mahkeme kararı uyarınca, verilen tedbirlere uyulmaması halinde kanunda öngörülen cezai yaptırımlar aynen uygulanacaktır.

Sağduyulu tüm tarafların alınan mahkeme kararına saygı göstereceğine inancımız tamdır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."

Bergüzar Korel, kendisi ve ablası hakkında çıkan haberlere koruma kararı aldırdı
Bergüzar Korel, kendisi ve ablası hakkında çıkan haberlere koruma kararı aldırdı

Son Dakika Magazin Bergüzar Korel, kendisi ve ablası hakkında çıkan haberlere koruma kararı aldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • sera: Bize ne insanlarin ozel hayatindan .... 2 0 Yanıtla
    Derya: O zaman burda işin ney 0 0
  • Abuzer kömürcü: Bi halt yemediysen neden korkuyon lan 1 1 Yanıtla
  • Feryal: Iyi yapmiş 1 0 Yanıtla
    T: Aynen :-)) 0 0
  • .: İyi olmuş işi gücü sorunlarımız bırakıp bunlaramı yorum yapacağız.gerçek haber görmek istiyoruz diyoruz olmuyor.şu şeyma vs de aldırsa fotosunun falan yayınlanmasını ne iyi olur.çünkü basına malzeme olsun ne bulsa koyuyor haber diye 1 0 Yanıtla
  • Laplaliklere: Normaldir. 1 0 Yanıtla
  • inat: Ya temizliğe gitmek ayıp günahlı.Eger gidiyorsa helal olsun namusuyla para kazanıyor ne var bunda. 0 0 Yanıtla

Advertisement