Bu Sefer de Hintlileri Kızdırdı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Magazin

Bu Sefer de Hintlileri Kızdırdı

Bu Sefer de Hintlileri Kızdırdı
03.06.2012 06:03  Güncelleme: 11:21

Kim Kardashian, ailece çektikleri televizyon programında bu sefer de Hintliler'i kızdırdı.

Sosyetik güzel Kim Kardashian, ailece çektikleri "Keeping Up With the Kardashians" isimli programda Hint mutfağını sevmediğini ve köri sosunu mide bulandırıcı bulduğunu söyledi. Bu sözlerine Amerika'da yaşayan Hintliler sert tepki gösterdi. Kardashian da geri adım atıp bu açıklamalarından dolayı özür dilemek zorunda kaldı.

E! televizyon kanalında 14 Ekim 2007 tarihinden beri yayınlanmakta olan "Keeping Up With the Kardashians" bir reality televizyon dizisi.

Genellikle düzensiz olan ev halkına ait yaşamlarını kayıt altına aldıran tabloid bir başkahraman olan Kim Kardashian ve onun, renkli ve karışık ailesi, (üvey babası Bruce Jenner'ı da içeren) gerçek hayatı konu alan televizyon dizisinin temel konusu. Ekrana yansıdığı kadarıyla aile üyelerinin araları sıklıkla açık olmasına rağmen sonunda daima biri, bir diğerini destekler ve tartışma sona erer.

KARDASHIAN'LAR NEREDEN ÇIKTI?

Amerikan kamuoyunun, Kardashian ismiyle tanışması 1995 yılına rastlıyor. Sebep, aylarca manşetlerden inmeyen O. J. Simpson davası. Amerika'nın sevgilisi, beyzbol oyuncusu Simpson, kıskançlık sebebiyle eski karısı Nicole'ü öldürdü. Buna rağmen başını Robert Kardashian'ın çektiği bir avukat ordusunun inanılmaz savunması sayesinde yakasını sıyırmayı başardı.

2003'te kanserden ölen Robert Kardashian'ın Kris ile yaptığı evliliğinden dört çocuğu vardı: Kourtney mary, Kimberley noel, Khloe Alexandra ve Robert Jr. (22). Karısı Kris (53) ünlü avukatı boşadıktan sonra 1976 olimpiyat dekatlon şampiyonu Bruce Jenner (59) ile evlendi; bu evlilikten Kendall (13) ve Kylie (12) adında iki kızı daha oldu. Kardashian kardeşlerin kameralarla tanışması, babalarının ünü sayesindeydi. Bıraktığı devasa miras da renkli bir yaşam sürmelerine epey yardım etti. Beveryl Hills'de büyüyen "tipik vadi" kızlarıydılar. Yani alışveriş, güzellik, erkek arkadaş ve partilemek dışında bir şey düşünmeyenler takımındandılar. Kardeşlerin en gösterişlisi ve alımlısı olan Kim'in, 2006'da Paris Hilton'un en yakın kız arkadaşı olarak tanınması boşuna değil.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

 

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bu Sefer de Hintlileri Kızdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement