Burçin Terzioğlu, Poyraz'ın Ayşegül'üne Veda Etti! Yürekleri Dağladı - Son Dakika
Magazin

Burçin Terzioğlu, Poyraz'ın Ayşegül'üne Veda Etti! Yürekleri Dağladı

Final yapan Poyraz Karayel'in sevilen oyuncusu Burçin Terzioğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla üzüntüsünü dile getirip, hayranlarının yüreğini dağladı.

02.03.2017 00:55  Güncelleme: 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Final yapan Poyraz Karayel dizisinde Ayşegül karakterine can veren Burçin Terzioğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarının yüreğini dağladı.

"AYŞEGÜL'E VEDA ANI"

İşte Terzioğlu'nun paylaşımı:

Kelimelerim harfsiz kalıyor arada tutunamayıp düşenler oluyor. Yan yana gelip izin vermiyor cümle kurmama. Sanki konuşabilsem anlatacağım sanıyorum içimi kaplayan duyguları. Anlatılamıyor albayım... Hani böyle birlikte büyüdüğün, aynı sırada yanyana oturduğun saatlerce konuşup hiç sıkılmadığın, iyisiyle kötüsüyle her şeyi birlikte yaşadığın, en özel sırlarını paylaştığın, sayesinde sınavlardan yüksek notlar alarak geçtiğin en yakın arkadaşın şehir değiştirir, taşınır ve sen bir daha dönmeyeceğini bilirsin, bomboş kalırsın ya kara kara önlüğünle okulun bahçesinde. İşte öyleyim. Ayşegül'e veda anımdayım.

"HOŞÇAKAL AYŞEGÜL"

82 bölüm. Yaşanmışlıklar albayım. Hiçbirşeyi kolaylaştırmıyor. Hoşçakal Ayşegül, hoçakal Poyraz hoşçakal tüm pk ailesi... Poyraz Karayel dizisini hayata geçiren,yazan, beni Ayşegül olarak düşünen, çeken, izleyen , bu karakteri ete kemiğe büründürmekteki yolculuğumda yanımda olup bana eşlik eden mucize insanlar. Benım için neler yaptığınızı ve kıymetinizin tarifi yok. Minnettarım size. Her hafta ekranlarının karşısına geçip izleyen herkese teşekkürler. Yeni hikayelerde yeni yolculuklarda görüşmek üzere hoşçakalın....



Burçin Terzioğlu, Poyraz\'ın Ayşegül\'üne Veda Etti! Yürekleri Dağladı

Son Dakika Magazin Burçin Terzioğlu, Poyraz'ın Ayşegül'üne Veda Etti! Yürekleri Dağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement