Büyük Umutlarla Çekilen Türk Western Filmini 85 Kişi İzledi - Son Dakika
Magazin

Büyük Umutlarla Çekilen Türk Western Filmini 85 Kişi İzledi

Yönetmen Hasan Karcı tarafından çekilen 'Belalılar' isimli western filmi iki haftada 85 kişi tarafından izlendi. Büyük umutlarla çekilen filmin hasılatı ise bin lira oldu.

09.01.2018 08:41  Güncelleme: 08:44

Yönetmen Hasan Karcı, Türk oyuncularla Çınarcık ve Tuz Gölü'nde Belalılar adında bir western filmi çekti. Ama 'Ödül alacağız' iddiasıyla çekilen film, iki haftada sadece 85 kişiyi gişeye çekebildi.

AMAÇLARI ÖDÜL ALMAKTI

İtalyanlar çeker de Türkler geri kalır mı! Yönetmen Hasan Karcı, Türk oyuncularla Belalılar/Alborotadores isminde bir western filmi çekti. Ekibin amacı; İspanya'da düzenlenen 7. Almeria Western Film Festivali'nde ödül almaktı.

Büyük Umutlarla Çekilen Türk Western Filmini 85 Kişi İzledi

HASILAT SADECE BİN LİRA!

Çekimler Çınarcık, Tuz Gölü gibi mekanlarda yapıldı. Hatta ekip, efsane film İyi Kötü Çirkin'in platosunu da altı gün kullandı. Ancak Türk izleyici filme ilgi göstermedi. İki hafta önce vizyona giren filme 85 kişi bilet aldı. Hasılat ise şimdilik sadece 1.061 lira.

Büyük Umutlarla Çekilen Türk Western Filmini 85 Kişi İzledi

Filmin bazı sahneleri Türkiye'de, bazıları ise İyi Kötü Çirkin'in çekildiği İspanya'daki Tabernas kasabasında çekildi. Filmin girişinde El Turko Western yazısı yer alıyor. (Kaynak: Ömer Kaeahan - Günaydın)




Büyük Umutlarla Çekilen Türk Western Filmini 85 Kişi İzledi

Son Dakika Magazin Büyük Umutlarla Çekilen Türk Western Filmini 85 Kişi İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • fethiyeli...: taklitçi olursan hüsrana uğrarsın. abd kovboylarına özeneceğinize YENİÇERİ leri çekin. onlarda at üstünde savaşmışlar. girdikleri bağlarda bahçelerde yediklerine karşılık paralarını asmışlar hak yememişler. eşkiya kovboylara özeneceğinize imanlı YENİÇERİ lere özenin müdürrr 14 5 Yanıtla
    Yavuz: Padişahları istedikleri gibi tahta çıkarmışlar istediklerini deli diyerek indirmisler Genc osmani sehit etmişler daha cok sayabilirim. Bunlar gerçek olanlar kaynaklarda gecer. Baglara para taktiği ise efsane. Anasi babasi yunan olacak gidip elinden alacaksın sonra o firsat buldu mu senin cezani vermeyecek. Dusunki 1826 da yenicerilerin yok edilmesine bile vakai hayriye denmistir. Ne kadar hayirsizlarmis ki Gerisini sen dusun 1 0 Yavuz: Ben bunu kabul ediyorum zaten. Sadece yenicerilerin hep iyi seylerle anilmasina karşıyım. Bir donem var olan guzellik diger donemlerde ortadan kalkmis. Cok guclenen yeniçeri Osmanlıyı oyuncaga çevirmiş. Yikilma surecinde degil kurulusta bile osmanliya isyan etmislerdir bucuktepe isyani ya da yukseliste Yavuz doneminde Caldirana giderken cikan isyan gibi. Her padisaha cektirmislerdir yani.culus ve ulufe icin neler yapmamislar 0 0 Yavuz: Abd kovboylarina ozeneceklerine Turkun tarihine baksalar yeterli dedigin gibi. 0 0 fethiyeli...: istediklerini getirmemişler. canları istedğinde isyan cıkartıp baskasını getirmişler cünkü her yeni gelen yeni çerilere bahşiş verirniş. 1826 yılında yani osmanlıyı yıkmanın tek yolu askerin huzurunu kacırma planlarının yapıldığı yıllarda. peki osmanlı kurulduğundan bu yana 1299 dan 1826 ya kadar 527 yıl padişahın yanında savaşa gidenler kimdi.. yunanlımıydı.. osmanlıda her milletten asker vardı. her ne olursa olsun senin bahsettiğin osmanlının yıkılma sürecinde yasanmış olaylar.. 0 0
  • donald TRUMPet: hayvan gibi western yapıyosunuz ya 16 0 Yanıtla
  • volki: iyi kötü çekmişler..ama çirkin olmuş 14 0 Yanıtla
  • MAK: Fragmanı bile beni izleme diyor, izleyen 85 kişi de eminim pişmandır :) 10 0 Yanıtla
  • Ismail bilir: Bu zamanda kim kovboy filmi seyrederki akila bak bak mahsuna gunesi gosterdi olay oldu hahhahahaha butun sapiller toplandik tooooppplandik toplandik )) 4 4 Yanıtla
  • ayhan: Fragmanını bile sonuna kadar zor izledim yaptığınız filmin içine ... 8 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement