Pes peşe canlı yayın kazaları yaşayan Esra Erol sessizliğini bozdu: Şokunu yaşıyorum - Son Dakika
Magazin

Pes peşe canlı yayın kazaları yaşayan Esra Erol sessizliğini bozdu: Şokunu yaşıyorum

ATV ekranlarında yayınlanan programda bir konuğunun koronavirüse yakalandığını öğrenen sonra da bir konuğu canlı yayında küfür eden Esra Erol, telefonla bağlandığı programda üst üste başına gelen talihsizlikler için "Bu olayların şokunu yaşıyorum" dedi.

07.05.2020 09:37  Güncelleme: 07:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sunucu Esra Erol, uzun yıllardır ATV ekranlarında program yapıyor. Koronavirüs salgınına karşı gerekli önlemleri alarak çekimlere devam eden Erol'un programına katılan bir kadın, koronavirüse yakalandığını söyledi. Canlı yayında şoke olan Esra Erol, bir de erkek konuğunun yayından çıkarken küfür etmesiyle gündeme geldi.

"KORONAYIM DEYİNCE ŞOK OLDUM"

Gazeteci Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı'nın YouTube kanalında yayınlanan programına telefonla bağlanan Esra Erol, peş peşe yaşadığı talihsizlik için şunları söyledi: "Ben yayına tek başıma aldığım kararla devam etmiyorum. Bu kanalın aldığı karar... Biz bu yayınları sürdürürken bazı bilgiler doğrultusunda yayına devam ediyoruz. Bu şartlar altında denetim mekanizması oluşmuş durumda... Bu hanımefendi İstanbul konuklarındandı; ateşi ölçüldü. Yayın öncesi sorulan sorulara 'Hayır koronavirüslü tanıdığım yok' diyor. Yayına çıktığında ben sadece 'koronayım'ı duydum. Ben zaten onun şokunu yaşıyorum, o kadar şey oldu; geldi güvenlikten geçti. Allah'ım yayılmış mıdır? Kaç kişiye bulaşmıştır? Bunu düşünüyorum. "

"BİR GÜN HEPİMİZ KORONA OLACAĞIZ"

Yayının en önündeki insan olduğum için tüm duyguları aynı anda yaşıyorum. Tabii sonra 'iyileştim' dedi ama kimse orayı duymadı. Süreç bu şekilde gelişti. Sonra test ne zaman yapılmış filan öğrendik ve bir oh çektik. Şunu biliyorum sadece hepimiz bir gün korona olacağız ve hafif semptomlarla geçirip atlatacağız. Ben çıkan haberleri çok şahsıma almadım. Sosyal medyadaki yorumlara her insan maruz kalabilir. Kendi görüntülerime, o anki bakışıma çok güldüm. Böyle bir olay yaşadım yani..."

Canlı yayında koronavirüslü konuğu olan hem de küfür şoku yaşayan Esra Erol sessizliğini bozdu: Onun şokunu yaşıyorum

"KÜFRÜ DUYMADIM"

Geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde kamera açısından çıkan bir erkek konuk, programdan ayrılırken bir küfür etti. Canlı yayına yansıyan küfrü duymadığını ve program sonrası bir tanıdığından mesaj geldiğini ve bunun üzerine deşifreci arkadaşlara dinlettirdiğini anlattı.

SEZON FİNALİ YAPIYORLAR

Haziran ayının 3. haftasında sezon finali yapacaklarını söyleyen Erol, aynı kanalda program yapan Müge Anlı'nın canlı yayınlara ne zaman başlayacağını bilmediğini söyledi.

Pes peşe canlı yayın kazaları yaşayan Esra Erol sessizliğini bozdu: Şokunu yaşıyorum

Son Dakika Magazin Pes peşe canlı yayın kazaları yaşayan Esra Erol sessizliğini bozdu: Şokunu yaşıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Meral: Esra erolun programı derhal kaldirilmali 21 0 Yanıtla
  • Çirkin kral : Cehalet yayan bir programdan ne bekliyorsunuz ? 12 0 Yanıtla
  • Muhammet kavak: O locadakiler evlenmeye gelmisti hani o.locadakilere talip.olmaya gelen erkeklere sesleniyorum sizinle dalga gectiler maddi ve manevi.olarak.dava.aci adamlarin umutlariyla oynadilar 9 2 Yanıtla
  • isyan: O locada hala evlilik programından kalan kişilerin olması bana çok garip geliyor, demekki zamanında o kişiler para ile tutulmuş , amaçları seyirci yada yarışmacı çekmekti, ordakilerinde evlenmeye değil kandırmaya geldikleri aşıkar, İlerleyen zamanlarda bakalım ne yalanları çıkacak 5 0 Yanıtla
  • Bu yorumu okuyan herkese: ALLAH ŞIFA VERSIN ! 4 0 Yanıtla
  • Ateş: Flaşta evlilik programına devam et senide başıöıza cıkardılar 2 0 Yanıtla
  • okitay: Maalesef koskoca devletin bu kadına gücü yetmiyor.. 1 1 Yanıtla T800: vallahi bravo bu ve müge v.b. tiplerin torpili nereden geliyor, bu ne saçmalık 0 0
  • zumba: shov programı bunalr reyting için sahte programlar 1 1 Yanıtla Ne: Şovu evlilik programımı bu...toplumun gercek yuzunu gosteriyor.gercekler zorunuzami gitti 1 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement