Çorapta Middleton Trendi - Son Dakika
Magazin

Çorapta Middleton Trendi

Çorapta Middleton Trendi

Kate Middleton ve kardeşi Pippa, hafif parlak ten rengi çorapları yeniden gündeme getirdi. Çorap satışları İngiltere'de yüzde 80 arttı!.

10.09.2011 02:00

İngiliz Kraliyet ailesinin yeni gelini Kate Middleton, bu yaz dünya kamuoyunun karşısına hiç çıplak bacakla çıkmadı! Giydiği her kıyafeti satış rekorları kıran Cambridge Düşesi; kardeşi Pippa'yla birlikte, 90'lı yılların gözdesi hafif parlak ten rengi çorapları yeniden moda dünyasına kazandırdı.

KRALİYETİN DAYATMASI MI?

İngiltere'de satışları yüzde 80 oranında artan, Amerika'da yüzde 12'lik artış grafiğini yakalayan ten rengi çorapların; Sarah Jessica Parker gibi stil ikonları tarafından da kullanıldığı iddia ediliyor. Moda eleştirmenleri, Middleton kardeşlerin başlattığı akımın, Kraliyet ailesi üyesi olmanın şartlarından biri olduğunu öne sürüyor. Eleştirmenler; "Kraliyet protokolüne göre saray kadınlarının çıplak bacakla ya da burnu açık ayakkabıyla halkın karşısına çıkması istenmiyor. Kate Middleton'ın yaz-kış çorapla dolaşmasının ardında da bu yazılı olmayan kural yatıyor" diyor.

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Çorapta Middleton Trendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement